Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За сляпата любов на една учителка към Борисов


"Благодарим Ви, че ни увеличихте заплатите и ни дадохте най-успешния просветен министър през последните 40 години”, заяви преподавателка от Бургас по време на посещението на премиера Борисов в учебно заведение в морския град, цитирана от EUROCOM.bg. Министър председателят беше придружен от Кирил Ананиев, Красимир Вълчев и от кмета на гарда Димитър Николов.

Не се споменава името на преподавателката от Бургас. Заслепента от любов към премиера и министрите му вероятно не се интересува от новините по света и унас, не гледа телевизия, не чете вестници, не чува какво говорят образованите и интелигентни хора по адрес на нейния идол. Умишлено не наричам това тъпо създание "учителка". Срам е за нашата просвета, култура и образование преподавателката от Бургас! Голям срам и огромен резил. Не бих записал децата и внуците си в училището, където преподава тая заблудена и продажна подмазвачка. Съветвам родителите на децата, където преподава тая орезилена преподавателка да преместят децата в училище, където преподават нормални УЧИТЕЛИ. Пазете децата си, ако не искате един ден да тъпчат нощните си шкафчета с крадени пари и да спят с пищов до главата.

Любо Кольовски, Facebook

Ненавиждам Бойко и шайката му, но ми е жал за наследниците му

Не знам дали т. н. премиер и главатар на шайката ГЕРБ, която управлява разбрицаната ни държава, колко много, колко безжалостно е прав в лекомислените си и семпли разсъждения, които ръси от борда на джипката си. Ето, и днес е проблеснал с откритето си, цитирано от Onovini.eu:

"Неблагоприятно е да дойдат други да управляват. Неблагоприятно политическо развитие е сегашната коалиция да не управлява. После ще си хапем ръцете и ще се чудим защо се върнахме с развитието на страната с 2-3 години“.

Това заяви Борисов, който е на поредна инспекция из страната и коментира добрата финансова новина, която по-рано днес бе съобщена, а именно, че международната рейтингова агенция Fitch Ratings повиши перспективата от стабилна на положителна пред дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута."

Може ли някой да изрази аргументирано несъгласие и да обори Бойко? Не може. Защото всеки, която и партия или коалиция дойде на власт, независимо от това кога и по какъв начин Бойко ще каже сбогом на политиката, наследството, оставено от Бойко и шайката му ще бъде една огромна развалина във всички сфери и сектори на политическия живот, икономиката, здравеопазването, образованието, националната сигурност и всичко, което е останало в обрушената България. Всеки, който и да е той, дошъл на власт, ще бъде обречен и поруган, никога няма да изкара мандата си до край и няма да бъде запомнен с нищо добро. Трябва да минат години, поколения, различни управления и политики, преди България отново да се изправи на крака и да заприлича на държава. Ненавиждам Бойко и шайката му, но ми е жал за наследниците му.

Любо Кольовски, Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!