Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ваня Червенкова избухна: Чувствам се брутално насилена от тази държава, която ни избива с ГМО боклуци!

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова смята, че здравето на българина е в сериозен риск!

Бизнесдамата Ваня Червенкова не крие разочарованието си от българската държава. Тя не вижда изход в тази злощастна обстановка.

Бившата брадърка използва интересно сравнение, за да опише чувствата си. Тя разкри, че се чувства като брутално изнасилена от държавата, пише Flagman.bg.

“Преди не разбирах хората, които напускаха България, но сега вече ги разбирам. От години сме под икономическа обсада на чужди интереси. Именно тези чужди сили за натъпкали магазините ни с боклуци, пълни с ГМО и какви ли не консерванти. За да ядеш качествена храна, трябва да имаш пари. Много хора нямат пари, ядат ГМО и после умират или се разболяват тежко. Държавата взима от данъците ни, за да ги лекува, като ги е отровила преди това с липсата на грижи и безразличие. Ето затова се чувствам като изнасилена.” – споделя Червенкова.

Не е тайна, че бизнесдамата имаше проблеми с теглото. Тя обаче ги реши по невероятен начин, сваляйки над 30 кг. Успя да го направи със специална диета, включваща много картофи.

Има вероятност да е била с проблеми с теглото именно от тъпченето с ГМО боклуци. Ваня Червенкова разполага със средства за екологично чиста храна, но в наши дни не е сигурно качеството на нищо по магазините.

Ваня Червенкова по принцип е в добри отношения с Бойко Борисов и затова е изненада, че говори против държавата. Защото на практика Борисов представлява държавата и всяко хулене на държавата е като хулене на Борисов.

Преди години тя сподели, че Бойко Борисов трябва да стане като Робин Худ, да взима от богатите и да дава на бедните. Днес обаче реалността у нас е друга. Богатите са още по-богати, а бедните още по-бедни. Самият Борисов е милионер, ако съдим по чекмеджето му, което е доста далеч от представата за Робин Худ.

Източник/ци: Ваня Червенкова избухна: Чувствам се брутално насилена от тази държава, която ни избива с ГМО боклуци!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!