Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов предупреждава: Радев ще окраде народа, ако му се даде истинска власт

Румен Радев

Борисов: Ако Радев спечели, ще окраде народа

След като премиерският стол изстине под задника му, Бойко Борисов явно е решил да се пренасочи към комедианството. Току-виж станал конкуренция на Шкумбата или Комиците, защото вицовете са му слабост.

Министър-председателят успя да „разсмее“ цяла България (къде с весели, къде с трагични усмивки) след като заяви, че президентът Румен Радев в никакъв случай не бива да печели повече избори – за каквото и да било.

„Радев не бива да бъде отново президент. А недай си Боже да стане премиер… Аз съм човек разумен и отлично разбирам нещата, но хората, те трябва да се събудят.

Трябва да осъзнаят, че Радев се познаваше отлично с мутрите от недалечното минало, познаваше се с Васил Илиев и с Георги Илиев. Как мислите, защо с очите си съм виждал мутри пред неговия кабинет?!“, уж риторично пита премиерът Борисов.

И допълва, че държавният глава в схема с въпросните мутри обмисляли как да окрадат и да оберат държавата. И това щяло да се случи моментално, ако той има власт в следващия кабинет, пише dailystandart.com.

Вицът на Борисов обаче някак не се връзва с емоциите и настроенията на милионите българи. Докато президентът Румен Радев е аплодиран и благославян със здраве и дълголетие, където и да се появи, то при Баце е коренно различно.

Онзи ден Борисов беше освиркан жестоко във Варна и избяга от „народната любов“ със скоростта на светлината. Докато хората го чакаха пред входа, откъдето влезе, той се изсули през страничния. Е, изводите всеки може да си ги прави сам!

Източник/ци: Борисов предупреждава, че Радев ще окраде народа, ако му се даде истинска власт – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!