Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Академикът Андрю Уейкфийлд: Това не е ваксина! Това е болест, която не можеш да спреш, да извадиш…

Ковид ваксина

Академикът Андрю Уейкфийлд обясни истината за чудовищните експерименти с ваксината срещу Covid-19!

За тъмната и пазена в тайна страна на ваксината срещу Covid-19 алармира публично с видеовръзка британският академик и светило в областта Андрю Уейкфийлд.

Той е категоричен и застава с лицето и името си, че подобна „ваксина“ никога не е била правена на хората. Тя никога не е тествана, но е избутана на пазара. Уейкфийлд говори в частност за ваксината Пфайзер, но не изключва и останалите видове.

„Хората трябва да знаят какво се случва. Да знаят фактите. Факт е, че ние вече виждаме редица сериозни проблеми. Няколко човека получиха силен алергичен шок, съобщиха вече и за починали от ваксината хора.

Това е генно инженерство и ако то причини проблем след една година, две години, пет години… и то вече е дадено на милиарди хора по целия свят, става твърде късно. Не можеш да го извадиш, не можеш да го изключиш, не можеш да го спреш – то е вътре“, разкрива истината академикът.

И разбира се, обяснява позицията си чисто научно и подплатено с реалната медицинска наука. Той казва, че всяка клетка се кодира на протеин и тя предава информацията си, за да вземе протеина чрез пратеника – рибонуклеиновата киселина.

„Така че РНК е посредник между гена и продукта протеин. Протеинът е този, който предизвиква имунен отговор, а не РНК. Ако искате да ваксинирате, протеинът е това, което давате. Без значение дали е бактериален протеин или вирусен протеин, каквото и да е.

Протеинът е това, към което човешката имунна система развива имунен отговор. Така че по дефиниция РНК ваксините не са ваксини изобщо, защото не предизвикват имунен отговор.

Тя трябва да бъде превърната в протеин и протеинът от своя страна създава имунен отговор. Затова и тези ваксини всъщност са генно инженерство.

Тя вкарва генетичен материал от вирусна РНК в нас и кара клетъчната „машинария“ с РНК да произвежда протеин от себе си, към който след това създава имунен отговор.

Какво може да се обърка – имате клетки в собственото си тяло, които произвеждат протеин, към който имунната система ще има имунна реакция.

Тази имунна реакция се нарича автоимунно заболяване. Така че потенциалът това да стане ужасно погрешно и опасно е огромен“, категоричен е Андрю Уейкфийлд.

Източник/ци: Академикът Андрю Уейкфийлд: Това не е ваксина! Това е болест, която не можеш да спреш, да извадиш… – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!