Следвайте "Буднаера" в Телеграм

МЪЛНИЯ: Бойко в паника, мина на диазепам – трети ден се крие с Фандъкова от въпроси за убитото от ток дете – Narod.bg

Бойко Борисов е в тотална паника – премиерът се е покрил като партизанин и отказва да отиде в парламента, за да отговаря заедно със своят заместничка – Йорданка Фандъкова, на неудобните въпроси около смъртта на 16-годишното дете, убито от ток на тротоара.

Източник на Narod.bg разкри, че премиерът дори минал на тежки успокоителни от категорията на диазепам, за да не изпуши съвсем от проблемите, които го преследват току преди изборите.

„Бойко отказва да отговаря на питанията за убийството 16-годишния Людмил, който издъхна в ръцете на баща си пред болница „Св. Иван Рилски”, покосен от електрически удар. Ако се задълбаете в темата, ще научите, че вината е изцяло в управата на Столична община и кмета Йорданка Фандъкова, която си затваря очите за стотици незаконни обекти, от които се прибират сериозни месечни суми под масата, за да може те да работят”, обясни информаторът на Narod.bg.

И днес Борисов и Фандъкова няма да се появят пред депутатите, за да отговарят на въпроси в парламента във връзка с трагедията. Предложението на БСП бе подложено на гласуване от председателят на НС ПКП Цвета Караянчева, но очаквано бе отхвърлено от мнозинството на шайката ГЕРБ.

Караянчева получи поздравления от депутата от левицата Георги Свиленски, че предложила премиера и столичният кмет да дойдат в парламента – искане, което породи спорове в изминалите дни в парламента. Той отбеляза обаче, че парламентарната група на ГЕРБ я е бойкотирала.

Стигна се и до прегласуване на предложението, но то отново бе отхвърлено.

На 14 февруари 16-годишният Людмил загина от токов удар при пресичане на пешеходна пътека на булевард „Иван Гешов”. В непосредствена близост са разположени няколко от големите столични болници.

В момента, в който младежът стъпва на шахта, получава токов удар. В 12:45 в „Спешна помощ” е получен сигнал за тежко пострадалото момче. На третата минута на място е пристигнала линейка, която го е откарала в най-близката противошокова зала.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: МЪЛНИЯ в Narod.bg: Бойко в паника, мина на диазепам - трети ден се крие с Фандъкова от въпроси за убитото от ток дете - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!