Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Изправи се.бг” клекна: Мая Манолова зарязана преди вота

„Изправи се.бг” клекна: Мая Манолова зарязана преди вота

Партия „Изправи се.бг” клекна, преди да се изправи - екипът й се разбягва току преди парламентарните избори! Източник на Lupa.bg от кухнята издаде, че най-близките хора на Мая Манолова, които я подкрепяли от самото начало на самостоятелния й ред към върховете на политиката, я изоставят заради „парашутисти” в листите, изпратени от Сергей Станишев, Татяна Дончева и „Отровното трио”.

Умни и кадърни млади хора, които половин година бяха неотлъчно до Мая по време на протестите срещу правителството, днес са забравени. Ентусиастите, които участваха в партийното строителство на „Изправи се.бг”, ги няма в листите, да не говорим за челни позиции. Първите места са отстъпени на близки до „Движение 21” на Татяна Дончева, шефа на ПЕС Сергей Станишев и коалиционния партньор „Отровното трио”, обясни разочарован от Мая Манолова читател на Lupa.bg.

В листите на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“, например, няма нито един и от партия ВОЛТ на Настимир Ананиев, който беше рамо до рамо с Мая през цялото бунтовно лято.

Друга безпардонност - от „благодарност” към Никола Вапцаров, който беше председател на Инициативния комитет за издигането на Мая като кмет на София, е поставен на третото неизбираемо място в 25-и МИР, където водач е самата Манолова. След нея, обаче, е Андрей Вълчев, който беше секретар на младежкото БСП. „Този виден социалист е човек на Сергей Станишев, той е връзката на бившия премиер и съпругата му Моника с Мая Манолова”, обясни запознатият с драмите информатор на Lupa.bg.

„Забележете и нещо друго - сливналийката Валентина Василева-Филаделфевс, председател на Единната народна партия (ЕНП) на Мария Капон, е титуляр на банковата сметка, която е спусната за събиране на пари за кампанията на Мая Манолова. Това какво ви говори? Дали някой богат спонсор от чужбина не дърпа конците, затова и титулярят не е шефката на „Изправи се.бг”, попита риторично източникът ни.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: „Изправи се.бг” клекна: Мая Манолова зарязана преди вота - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!