Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Апокалипсис сега: И Лъвов мост се нацепи! Вечно не знае, вечно не разбира...

Вечно не знае, вечно не разбира, но пък обещава да провери. Все някой друг е виновен

Вечно не знае, вечно не разбира, но пък обещава да провери. Все някой друг е виновен.

Нищо, че за ремонта на „Лъвов мост“ е избрана най-скъпата оферта на голяма строителна компания, известна с близките си връзки с премиера и ГЕРБ.

Важното е, че каквото и да се случи 12 г. вече Фандъкова няма нищо общо с тая работа.

То не бяха орлиновци, котараци, паши, сикаджии, всякаква паплач, която краде, печели поръчки в София под благия поглед на бившата учителка по руски и член на БКП.

Наложеният престъпен модел в София освен в заграбени стотици милиони (по консервативни оценки) струва и човешки животи.

Ивайло Мирчев

Само 3 седмици, след като третият лъч на метрото пропадна по вина на Перловската река, сега и Лъвов мост се счупи, сигнализира групата Социална мрежа във Фейсбук.

„Дефектът се е появил по вина на стоящите на него лъвове”, шегуват се зевзеци под поста, но гледката не е никак за шега.

„Трябва ли някой да умре, за да спрете да крадете!? Ние сме страната, която пръска най-много пари за най-малко свършена и най-зле изпълнена работа. Защо го допускаме!?”, питат гневни граждани и се чудят как може такива обекти да влизат в експлоатация.

„Некачествено строителство на завишени цени, ремонт след ремонта! Никога няма да проумеeм как строителството и ремонтите са метод за източване на обществени средства от всички правителства на прехода, като при сегашното достигнаха своя апогей”, изливат гнева си хората.

А ние очакваме някой главен архитект, ако още не е уволнен или не си е подал оставката заради други малоумни решения в столицата, довели до смъртта на 16-годишно момче, да успокои, че няма нищо страшно и че е съвсем нормално асфалтът на ключово пътно съоръжение в столицата да се нацепи като в хитова холивудска продукция.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Вечно не знае, вечно не разбира, но пък обещава да провери. Все някой друг е виновен – Свободно слово
}Апокалипсис сега: И Лъвов мост се нацепи! - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!