Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ще се прегърнат ли? Черепа изненадващо: Слави, да се обединим! Слави...

Ще се прегърнат ли? Черепа изненадващо: Слави, да се обединим!

Бизнесменът в изгнание Васил Божков, известен със страховития си прякор Черепа, изненадващо предложи на Слави Трифонов политическа коалиция за изборите. 

"Много от целите на "Българско лято" и ПП ”Има такъв народ” съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на #избори2021. Слави, ако наистина искаш да спасим България - да се обединим", написа във фейсбук някогашният хазартен бос в четвъртък малко след 8 часа сутринта.

Божков, който вече една година живее в Дубай и срещу когото българската прокуратура е повдигнала 18 обвинения, публикува и сравнителна таблица на целите на двете партии.

"Ако съдът откаже регистрация на партията на Васил Божков "Българско лято" или забави регистрацията й, така че формацията да не може да участва на изборите, то бизнесменът ще избере друга партия, която да е мандатоносител, така че все пак "Българско лято" да може да участва на парламентарните избори на 4 април." Това заяви загадъчно самият бизнесмен от Дубай в пространно интервю по БНР на 31 януари.



"Опитват се да ни пречат всячески, това показва, че ги е страх. Дори да не успеем да се регистрираме в срок, ще намерим партия мандатоносител, но ще се явим на изборите при всички положения“, загадъчно каза хазартният бос, добавяйки, че може да разчита на няколко партии, но засега ще запази имената им в тайна. Вероятно още преди две седмици Божков е имал предвид партията на Слави Трифонов, която вече се регистрира за изборите.

Съдът регистрира новоучредената партия "Българско лято", но Софийска градска прокуратурата обжалва съдебното решение. Сега съдът отново трябва да се произнесе.

Партията на Васил Божков още не е внесла документи за участие в изборите.

Слави отряза Божков, засега

Лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов отклони поканата на бизнесмена беглец Васил Божков да се явят заедно на изборите с неговата партия "Българско лято".

"Още на 30 ноември аз заявих, че партия “Има такъв народ” ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал", написа тв водещият във фейсбук.

"За явяването ясно, а каква ви, е стратегията. След като сте в парламента, каква промяна ще внесете", питат обаче граждани под поста на Трифонов.

По-рано днес Божков също в социалните мрежи отправи следното послание към Слави: "Много от целите на "Българско лято" и ПП ”Има такъв народ” съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на #избори2021. Слави, ако наистина искаш да спасим България - да се обединим".

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Ще се прегърнат ли? Черепа изненадващо: Слави, да се обединим! - Lupa BG Слави отряза Божков, засега - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!