Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сачева рекетира като Бойко: Още няма решение за 50-те лева към пенсиите (Размахва пръст към старците: „Гласувате за ГЕРБ на 4 април”)

65% процента са убедени, че изборите са нечестни, останалите 35% са в държавната администрация.

Деница Сачева, която преди години нарече Бойко Борисов „рекетьор”, а днес е негов министър, е усвоила добре прийомите на мафията, установи Narod.bg.

Социалният министър негласно предупреди възрастните българи да гласуват „правилно” за ГЕРБ на 4 април, иначе може и да останат без 50-те лева към пенсиите.

Още няма решение дали добавката от 50 лева към пенсиите да се изплати и през месец април. Нагласата е да има такова плащане и след март, докогато са осигурени средства в бюджета на НОИ, витиевато информира Сачева.

„Такава е нагласата, защото извънредната епидемична обстановка е удължена до края на месец април“, цитира думите ѝ БНР.

Под 20 процента от потребителите и персонала на социалните услуги към момента, които  са пожелали да се ваксинират срещу коронавируса. Министър Сачева подчерта, че данните не са окончателни:

„Има още известно неразбиране и известен страх и опасения, особено в хората, които са психични интелектуални затруднения, там е малко трудно да се получи съответно съгласието.

Трябва да има съгласие от настойник или съгласие от директора на социалната услуга, или от кмета, там, където кметът изпълнява тези функции. Но процесът върви и след всяка следваща ваксинация имаме нови заявки“.

Сачева отново припомни, че хората в неплатен отпуск заради ограничителните мерки трябва да плащат за своя сметка здравните си осигуровки.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Сачева рекетира като Бойко: Още няма решение за 50-те лева към пенсиите (Размахва пръст към старците: „Гласувате за ГЕРБ на 4 април”) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!