Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев: Знам много добре откъде идват атаките към мен и към моето семейство. Бабикян: Страхът от президента Радев е основателен

Президентът Румен Радев, който е на посещение в Плевен, направи коментар за думите на премиера Борисов за скандала със сина му.

"Аз мисля, че това е театър за наивници. Знам много добре откъде идват атаките към мен и към моето семейство. Но да, категорично не приемам да се намесват семействата и да бъдат преследвани в тази битка, която се води. Но знаете, че протестите на българите са закономерен резултат от политиката и действията на министър-председателя. Българите от месеци протестират под прозорците на Министерския съвет, но там няма никого", заяви Румен Радев.

Бабикян: Страхът от президента Радев е основателен

Страхът от президента Радев е основателен. Това заяви Арман Бабикян. Според него моралното превъзходство президента над останалите политици е очевидно.

По думите му вълната от ругатни срещу президента била организирана от  властта.

"Мутри вън" не трябвало да се схваща като част от образа на Румен Радев, обясни пиарът пред БНТ. Според него това било правителствената пропаганда.

Бабикян отрече да прави пиар и дори да познава Десислава Радева. Нямал и време да работи за Радев, защото се захванал с друга работа.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Petel.bg - новини - Румен Радев: Знам много добре откъде идват атаките към мен и към моето семейство

Бабикян: Страхът от президента Радев е основателен

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!