Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Викове “оставка” уплашиха Борисов и той избяга от задния вход на църквата „Св. Прокопий Варненски“ (ВИДЕО + СНИМКИ)



Снимка Фейсбук/Бойко Борисов

Премиерът Борисов тихомълком посети Варна за откриването на църквата „Св. Прокопий Варненски“. Естествено за посещението му нямаше никаква първоначална информация и нито варненци, нито журналисти успяха да го видят. Борисов наскоро заяви, че не му трябвали журналисти, защото му били образували нерви. Явно не му трябват и срещи с варненци, защото евентуални въпроси за фекалната тръба съвсем биха го разстроили. Кметът Портних, по прякор “Невидимия” придружаваше премиера, но явно не се сети да го заведе при дефектиралата тръба.

Кметът Портних не можа да се сдържи и се похвали вчера, че новата църква ще се открива и така издаде четата! Така варненци разбраха, че Борисов ще идва. При влизане в църквата премиера и кмета на Варна Портних бяха посрещнати с викове “Оставка” и въпроси за фекалната тръба. Живото излъчване на Севда ТВ не можа да скрие уплашените изражения на Борисов и Портних. Изненадан от това посрещане Борисов подобно на Орешарски се измъкна от задния вход на църквата, за да избегне чакащите го отпред варненци и активисти на сдружението БОЕЦ.

Варненските мисирки излязоха днес с гръмки статии за посещението на Борисов без да споменават за “посрещането” му. Нито една от тях не се възмути, че не е поканена или поне информирана за посещението.

ВИДЕО

http://varnahot.com/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Викове “оставка” уплашиха Борисов и той избяга от задния вход на църквата „Св. Прокопий Варненски“ (ВИДЕО + СНИМКИ) – Свободно слово

Petel.bg - новини - Борисов посети за малко храм "Св. Прокопий Варненски" във Варна, посрещнаха го с викове

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!