Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветеслава Гълъбова: В лично качество съм обидена от пасквила на т.нар. журналист недялко недялков. Пълен е със злоба и лъжи

В лично качество съм обидена от пасквила на т.нар. журналист недялко недялков. Пълен е със злоба и лъжи.

Да, Мисис Баба съм и ще остана такава до живот…на внуците си. Да, против съм ПРОСТОТИЯТА и КОРУПЦИЯТА и изразявам позицията си остро. Да, има доклад и сме проверени от три институции. И тук започвам с НЕ. Не съм клиент на прокуратурата. Това е ЛЪЖА! Както е ЛЪЖА, че моите пациенти са луди. Не, индивиде, те са болни и всички ние, вкл. и ти, дължим УВАЖЕНИЕ и грижи. А как се грижим за тях, можете да се убедите лично.

Заповядайте, индивиде, разходете се и вижте къде държим пръчките и веригите. И не наричайте една болница ПСИХОТО. То е на друго място. Надявам се посещението с щурмовата ви бригада да не е посред нощ, като на един друг „добре възпитан“ индивид. Няма да търпя да сеете омраза към психично болните хора.

Не сте от значимите за мен хора, за да ви търся сметка за личните квалификации – толкова си можете. Но, НЕ ПИПАЙТЕ болните. Съветвам ви да имате страх от Него, аз не съм ви проблемът.

Цветеслава Гълъбова

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!