Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов за сина на президента: Оставете го на мира, той е рядко готино момче

Снимка Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов се изказа ласкаво за сина на презиента Румен Радев, който бе хванат да нарушава противоепидемичните мерки. Познавам го сина на президента, рядко готино момче е, симпатяга, красив, умен, спортист. На тази възсраст всеки може да наруши нещо, сигурно с баща му сме правили по-големи глупости. 

Така премиерът Бойко Борисов коментира казуса със сина на президента Румен Радев, който се забърка в скандал, след като бе на купон в центъра на София, довел до проверка от МВР.

Непълнолетният Георги Радев, според Борисов, е много симпатичен. Не ви ли е срам да правите така с децата, попита той по време на обиколка в Ямбол и региона. 

Видимо разгневен от протест пред дома му в Банкя, той заяви: Обадиха ми се, отишли шпицкомандите на Радев, Мая Манолова... Децата реват, внуците реват. 

Политиците да запомнят този ден. Ще им пратя снимки как бебетата плачат. Да ги попитам - демократи ли сте вие, това ли е върховенство на закона. Провокации ли искате, да се бият хората, добави ядосано Борисов. Не ми се говори повече, обяви той в Елхово. 

Близо 1,4 млрд. лева ще могат да използват общините за саниране на жилища и енергийна ефективност по линия на Националния план за възстановяване и развитие, стана още ясно по време на посещението на премиера Борисов в Елхово. Министър-председателят напомни за лъжите, които бяха изговорени как със санирането ще се отнемат домовете на хората. „Няма по-добра социална политика от това да дойдат и да ти направят без пари къщата и да ти направят по-ниски разходите за отопление", изтъкна Борисов, пише offnews.bg. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов за сина на президента: Оставете го на мира, той е рядко готино момче

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!