Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вие сте едни прости милицаи, слуги на още по-прости милиционери! Язък ви за пагоните!

Вие сте едни прости милицаи, слуги на още по-прости милиционери! Язък ви за пагоните!

Синът на президента – Георги, който е непълнолетен, е бил разпитван цели 30 минути в столичното 4-то РПУ на МВР, става известно от публикации в сайтове и вестници. Синът на президента на е извършил престъпление.

Не е ограбил жилище, не е пребил безпомощен старец, не е хванат да употребява и да продава наркотици, а вероятно е нарушил една малоумна заповед на един безумец,

по някаква случайност министър в правителството на ГЕРБопитеците. Бих искал да попитам шефа на 4-то РПУ на МВР и шефа на МВР колко време са разпитвали дознателите последния хванат наркоман, търговец на наркотици, пребивач на възрастни хора и квартирен крадец, хванат на територията на столичното 4-то РПУ на МВР?

Излагате се, мама му стара! Не стига, че издишате, ами се и излагате, другари милиционери! Ако със същия хъс прилагахте строгостта на закона към всички престъпници и нарушители, щяхте да бъдете полицаи. Но вие сте едни прости милицаи, слуги на още по-прости милиционери! Язък ви за пагоните!

ДОПИСВАНЕ НА ДОПИСКАТА: Помните, вярвам, как навремето забъркаха бащата на президента (лека му пръст!) в едно измислено ПТП? Не сте забравили колко пъти вкарваха в разни „сюжети“ и съпругата на държавния глава?

Питам се дали тези полицаи от 4-то РПУ знаят ли кои са наркодилърите около училищата в техния район и дали са ги разпитвали по 30 минути? И така нататък…

Любо Кольовски, профил във фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Любо Кольовски | Facebook

Вие сте едни прости милицаи, слуги на още по-прости милиционер

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!