Следвайте "Буднаера" в Телеграм

След ”Винаги ваш (разбирайте Управник): А.Д!”: Думите на Доган стигали до сърцата и умовете на хората

.

Думите на Ахмед Доган стигали до сърцата и умовете на хората. И то не само в ДПС. Това категорично обяви доц. Петър Чобанов от движението.
Думите му бяха напълно сериозни и дойдоха след вчерашната новина, че почетният председател не иска да е в листите на партията за изборите. Той бе издигнат за депутат от структурата на ДПС в Кърджали.

"Разбирам, че включването на "А. Доган“ в номинациите дава импулс за мобилизация, но същевременно с това допълнително "зарежда“ емоционалната мотивация на опонентите и противниците на ДПС, защото "образа на А. Доган“ целенасочено беше сатанизиран през целия период на прехода. И в този контекст върши работа и на свои, и на чужди“, каза почетният председател на ДПС, но добави, че е получил "кефлийско настроение“.

След изявлението на Доган обаче се появиха редица коментари в социалните мрежи, в това число и относно начина, по който Доган се е подписал под обръщението си:

"Винаги Ваш: А.Д.!"

Каквото имал да каже Доган, го е казал, смята Чобанов. Той посочи, че и номинацията, и последвалата реакция от страна на почетния председател, били израз на уважение. Щяло да подейства и мобилизиращо за партията. Обръщенията на Доган пък били заредени с "визионерство".

"Далеч преди “Зелената сделка” на ЕС господин Доган заговори за чиста енергия, чиста храна, чиста вода, чист въздух - тоест за една трансформация на икономиката", обясни още Чобанов.

В този смисъл изявленията на Доган се очаквали с нетърпение не само от членовете на движението, но и от други.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: След ”Винаги ваш: А.Д!”: Думите на Доган стигали до сърцата и умовете на хората

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!