Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пиарът на Нинова чука на частно и за ГЕРБ

Пиарът на Нинова чука на частно и за ГЕРБ

Още един тъмен облак надвисна над главата на Корнелия Нинова. Колкото и да тръби, че БСП е единствената алтернатива на ГЕРБ, нейните хора по места доказват точно обратното. Куриозното е, че не кой да е, а личният медиен съветник на соцлидерката Васил Самарски работи и за основния политически конкурент на червените.

Lupa.bg видя, че на сайта на Самарски - presstv.bg, е публикувано предизборно интервю с кандидата на ГЕРБ за кмет на Мъглиж Душо Гавазов. Вместо остри и неудобни въпроси, каквито би задал всеки истински политически опонент, статията носи умилителното заглавие „Какво не знаете за кандидата за кмет на Мъглиж Душо Гавазов”.

„Да пускаш публикации в предизборна обстановка не е престъпление, но от политическа гледна точка това е недопустимо. Абсурдното е, че БСП също има кандидат за кмет на общината...!”, коментираха възмутено местни социалисти.

Още по-абсурдно е, че въпросният сайт, собственост на Самарски (както съвсем официално е обявено на страницата) се финансирал от групата на евродепутатите на БСП.

Така се оказва, че с парите на социалистите пиарът на Корнелия прави кампания на ГЕРБ.

Очевидно Васил Самарски целенасочено разграничава ролята си на пиар на Нинова и медиен бос. Въпросът е дали си дава сметка как ще се отрази на електората тази медийна „шизофрения” – Корнелия Нинова пламенно да нахъсва феновете си срещу ГЕРБ, а хората зад гърба й да правят сделки с политическия враг номер едно. 

Източник/ци: Пиарът на Нинова чука на частно и за ГЕРБ - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!