Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Марков: Пазете се от „Да, България“ като от чума!

Прогнозите на Георги Марков: Пазете се от „Да, България“ като от чума!

Народният представител от ГЕРБ Георги Марков избухна за пореден път във Фейсбук. Той призова избирателите да се пазят от бюлетината на "Да, България" като от чума, защото в замяна ще получат гей бракове, третия пол и македонско малцинство в България. 

Депутатът е убеден, че за пръв път никоя партия няма да може да вземе 1 милион гласа и ще има избори до дупка. 

Ето какво написа той в социалната мрежа: 

Приятели,
Благодаря Ви за големия интерес към прогнозите ми, че в Пловдив ГЕРБ ще победи БСП с над 10%, а големият политически мач, от който ще зависи изходът на изборите, ще е в София.
Ето още една, за съжаление, малко тъжна прогноза:

В тези 30 г. демокрация, на тези 10-ти юбилейни избори за обикновено Народно събрание, ЗА ПЪРВИ ПЪТ нито една партия няма да вземе дори 1 млн. гласа. Няма да гласуват и повече от половината от избирателите, което ще направи следващия парламент слабо представителен и изборите до дупка, които предрекох през 90-те години, ще се повторят отново.

Само като спомен: на първите избори за обикновено Народно събрание на 13 октомври 1991 г. гласувалите бяха над 82%, а 39-те от СДС нанесохме първото поражение на БСП с 2 млн. гласа.

Сега едно предупреждение: пазете се от бюлетината на „Да, България“ като от чума! За да не получите ТРЕТИЯ ПОЛ, ГЕЙ БРАКОВЕ, МИГРАНТИ И МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО в България,

че бай Радан и Елена Йончева „извоюваха“ вече такова решение на Европарламента.

Ще свалим гащи пред Северна Македония, ПАНТАЛОНИТЕ ИМ ВЕЧЕ СА РАЗКОПЧАНИ.

Ще загубите мама и татко, кака и батко. Децата ни ще четат вместо Иван Вазов – Джордж Сорос и джендър идеологията. Няма кой да ни освободи от тази лудост! Спасителите свършиха! Бойко беше последният!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Прогнозите на Георги Марков: Пазете се от „Да, България“ като от чума! - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!