Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В Европа се установява тоталитарна диктатура на содомити

/Поглед.инфо/ 19-годишният политик Бенямин Цюрхер може да стане първият човек в Швейцария, който е влязъл в затвора за "хомофобия".

От миналата година всяка негативна реч срещу ЛГБТ хората е престъпление в Швейцария. Според новия закон младият политик от Евангелската народна партия на Швейцария (ЕНПШ) Бенямин Цюрхер попада под силата на закона.

Понастоящем осиновяването на деца от еднополови двойки в Швейцария е незаконно, тъй като е разрешено само за семейни двойки, а легализирането на еднополови „бракове“ в Швейцария все още предстои. В коментар в „Туитър“ от 22 септември Цюрхер изрази опасения, че хомосексуалните осиновители ще злоупотребяват с децата си.

"Ако законът за осиновяване на деца бъде разширен до хомосексуалистите, това може да допринесе за развитието на педофилия, както казва биологът и професор Улрих Кучера", пише той.

ЛГБТ-активистите заведоха дело срещу младия политик. Според прокурора, представяйки хомосексуалистите в неговия коментар „като непълноценни хора“, Цюрхер допринася за създаването на „враждебен климат“. За това е глобен с 1385 евро плюс 667 евро съдебни разноски.

Евангелската партия изгони Цюрхер от своите редици и „рязко се дистанцира от нечовешкото му отношение“. Но 19-годишният отказва да приеме присъдата. Така той може да стане първият човек в Швейцария, който е влязъл в затвора за „дискриминация въз основа на сексуална ориентация“.

Професор Улрих Кучера, когото Цюрхер спомена в своя коментар, се яви пред окръжния съд в Касел през август 2020 г. и бе осъден на 6 000 евро глоба „за обида на лесбийки и гейове“. Причината за това беше интервю през 2017 г., в което Кучера изрази съмнения относно решението на Бундестага да разреши "брак за всички" и се противопостави на осиновяването на деца от хомосексуални двойки.

„Ако има закон в подкрепа на това, можем да предположим, че финансираната от държавата педофилия и малтретирането на деца не са далеч“, каза той. “Кръвосмешението е изключено при хетеросексуални двойки с деца, това е табу на ниво инстинкт. Но няма отвращение към кръвосмешението при хомосексуална двойка. Освен това има 95% вероятност осиновеният син, подобно на родител №1 и родител №2, да стане хомосексуален. И това създава перспективата за появата на напълно ужасяващ педофилски сценарий - „брак за трима“. Като се има предвид, че лесбийките са в повечето случаи по-склонни към педофилия, подобни двойки имат подобни проблеми “, убеден е Кучера.

След публикуването на интервюто се разгърна истинско преследване на учения и прокуратурата го обвини в „подбуждане, съчетано с обида и клевета“. Но Кучера няма да се откаже от думите си и представи в съда много научни материали и изследвания, доказващи правотата му. Например, Essential psychopathology and its treatment, авторитетен учебник по съвременна психиатрична диагностика и лечение, гласи, че въпреки че хетеросексуалните мъже превъзхождат хомосексуалните мъже около 35 пъти, хетеросексуалната педофилия е само два пъти по-честа от хомосексуалната. Така в процентно изражение показателите за педофилско поведение при хомосексуалните мъже са непропорционално по-високи (17,5 пъти).

„Всичко, което казах, е вярно от първата до последната буква. Мога да потвърдя всичко”, настоява Кучера. Прокурорът обаче заяви, че те решават правен, а не научен въпрос, а предмет на обвиненията не е научната добросъвестност на учения, а темата, която той е засегнал в интервюто. Следователно твърденията на професора, дори и да са оправдани, все пак попадат в „нарушаването на обществения мир“.

Заслужава да се отбележи, че Улрих Кучера далеч не е обикновен преподавател в провинциален университет, а международно известен учен, който е написал около 300 научни статии, 13 книги и е направил много важни открития. Кучера категорично не е съгласен с обвиненията и отказва да плати глобата.

„Изказах се срещу правото на гейовете и лесбийките да осиновяват деца, водени преди всичко от интересите на детето“, каза той. “Но срещу мен беше образувано наказателно дело, което означава, че научните познания в Германия са под заплаха - професорите могат да кажат само това, което е в полза на политиците, биологията е под сериозен надзор - както в тоталитарните държави. За да си затворя устата, бях представен като престъпник. Но това не ме плаши, ще продължа да разказвам на обществото за взаимодействието на мъже и жени, хомосексуални и хетеросексуални от биологична гледна точка”, възмущава се той.

Съдебните дела над двамата смелчаци, изправили се пред новия Содом, продължават.

Превод: В. Сергеев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: В Европа се установява тоталитарна диктатура на содомити - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!