Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Смешен плач“: МВР бие българи, Бойко плаче за Навални (ВИДЕО)

Снимка: "СЕГА"

Лицемерието на Борисов лъсва най-ярко, когато реши да защитава демократичните права. Да брани свободата на демонстрации и протести. Да разгромява насилието над недоволните и преследването на неудобните.

Само че той смело прави това, когато става дума за Русия, коментира в новото си традиционно видео „СЕГА“.

МВР бие българи, Бойко плаче за Навални - YouTube

За Бойко Борисов отдавна е ясно – не го слушайте какво говори, а гледайте какво върши. Рони крокодилски сълзи за съдбата на руския опозиционер Алексей Навални. А у нас разследването за сходното отравяне на Емилиян Гебрев и още двама българи с Новичок е спряно. Макар че не само тук, но и в Германия свързаха двата случая.

Бойко Борисов и министрите му нагло се явяват като радетели на демократичните права и зоват за ненасилие на протестите в Русия. Но забравят как по време на летните протести българската полиция смилаше от бой млади хора. А самият Бойко Борисов отричаше, че има насилие и жалеше полицията. 

В престараването си да покаже на Вашингтон, че е загърбил Москва, Борисов забравя как прати на сигурно заточение турския опозиционер Абдуллах Бююк през 2016-та. Преди няколко месеца разследване доказа, че българският премиер и главният прокурор са действали съзнателно в услуга на Ердоган при екстрадирането на противника на турския президент. 

Едва ли някой вече вярва на смешния плач на Бойко Борисов в защита на демократични права, след като действията му го нареждат до диктаторите с еднолична власт.

Източник: „СЕГА“

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: "Смешен плач": МВР бие българи, Бойко плаче за Навални (ВИДЕО) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!