Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Партия МИР пусна онлайн петиция в подкрепа на президента Радев за втория мандат

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) пусна онлайн петиция в подкрепа на президента Румен Радев за втория мандат. В нея МИРяните призовават всички честни, почтени, морални, инициативни и родолюбиви българи да подпишат петицията и да подкрепят президента Румен Радев за втори мандат.

“С високия си морал президентът Румен Радев се доказа като единствения стожер на българското общество, отстояващ върховенството на закона и българската държавност. Със своята принципност президентът Радев е единствената бариера срещу беззаконието, лобизма, корупцията, разпадането на държавността и настъплението срещу гражданските свободи в България”, пишат от партия МИР в публикуваната от тях петиция.

Припомняме, че МИР беше първата партия, която официално подкрепи Румен Радев за втори президентски мандат веднага щом той обяви, че ще се кандидатира. Партията стана популярна през февруари месец 2020 г., когато обяви за своя и за национална кауза провеждането на честни избори в България чрез машинно гласуване и стартира протест и палатков лагер пред Министерския съвет, чрез което успя да се пребори за въвеждането на машинното гласуване. Партия МИР участва активно и на консултациите за честни и прозрачни избори при президента Румен Радев през януари месец тази година.

“Присъединяваме се към милионите български граждани, които ежедневно демонстрират пълното си доверие и подкрепа към президента Румен Радев и застават плътно зад него в битката му с мутрите, мафията и олигархията”, пише още партия МИР в онлайн петицията.

От партията са убедени, че милиони българи ще подкрепят петицията в подкрепа на президента Радев за втори мандат. От МИР обявиха, че веднага след парламентарните избори ще инициират дискусия на всички партии, граждански и неправителствени организации, които подкрепят президента Радев, за да може да се обединят и да вземат заедно решение за начина и механизма, по който ще бъде издигната кандидатурата на Радев за втори президентски мандат.

“Президентът Радев застана зад българските граждани в битката им за справедливост в родината. Сега е време всички ние, без да се делим на партии, леви или десни, да застанем и безусловно да подкрепим президента Радев. Само той може да обедини всички нас за постигане на общата ни цел и кауза - да изхвърлим веднъж завинаги физическите, икономическите и политическите мутри на прехода. Само така ще можем да сложим край на българския преход, което е национална и надпартийна кауза“ заявяват още от МИР.

Онлайн петицията може да намерите тук:

Петиция в подкрепа на президента Румен Радев за втория мандат - Peticiq.com

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Партия МИР пусна онлайн петиция в подкрепа на президента Радев за втория мандат

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!