Следвайте "Буднаера" в Телеграм

При ГЕРБ: Над 112 000 пенсионери умряха за една година! Бойко, сложи си онези 50 лв. знаеш къде (ДОКУМЕНТ)

Страшни факти за смъртността на пенсионерите в България извади журналистът Димитър Байрактаров, видя Narod.bg. „Никога в историята на България не са умирали 112341 пенсионери за една година“, пише той, като се позовава на официална справка от НОИ. Narod.bg публикува документа със скандалните данни по-долу.

Ето какво пише журналистът:

Хайде сега да видим колко медии ще дадат гласност на този документ и престъплението, което боде очите в него?

Спомняте ли си онзи, който ни заплаши с думите „очаквам яко да се мре“? През 2020 година, наистина е имало „яко мрене“! На… пенсионери!

Както ви бях обещал, че ще ви държа в течение на разследването, което все още не е завършило, но в аванс ще ви споделя, че данните, които са събрани са повече от скандални!

Представям на вашето внимание отговор на НОИ за броя на починалите пенсионери по месеци през 2020 г. Искам да им благодаря за коректния и точен отговор.

През следващите седмици ще чувате ежедневно едни нафукани патриотари да ви разказват как били вдигнали пенсиите на 300 лева! Разпечатайте и им покажете този официален документ!

Никога в историята на България не са умирали 112341 пенсионери за една година! Никога!

Справката, изпратена от НОИ.

Вероятно повечето от тях не са имали шанс да достигнат до болница, нито средства да си закупят лекарства! За да разберете, че нашите майки, бащи, баби и дядовци пенсионери са измирали яко ще ви кажа, че общия брой на всички починали в България през 2019 година е 108 083 души или 4258 души по-малко от починалите само пенсионери през 2020 година!

Очаквайте скоро, публикуването на скандалната истина за информацията, която никога не е била обявявана публично!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: При ГЕРБ: Над 112 000 пенсионери умряха за една година! Бойко, сложи си онези 50 лв. знаеш къде (ДОКУМЕНТ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!