Следвайте "Буднаера" в Телеграм

МЪЛНИЯ: Война разцепи НОЩ – Lupa.bg

МЪЛНИЯ в Lupa.bg: Война разцепи НОЩ

Люта междуличностна война разцепи Националния оперативен щаб (НОЩ), след като доц. Ангел Кунчев и шефът ген. Венцислав Мутафчийски влязоха в остър конфликт, издаде ексклузивно пред Lupa.bg наш човек по върховете на властта.

Привидният повод за раздора било несъгласието на генерал Мутафчийски с разхлабването на мерките - отворените молове, фитнеси и зали за танци, докато главният държавен главен инспектор бил готов дори на по-големи отстъпки, за да се потуши народното недоволство.

Зад чисто медицинските теми за войната обаче прозирала и политика - Ангел Кунчев бил готов за кариера в държавното управление, докато Мутафчийски, след като дълго време бе спряган за кандидат-президент на ГЕРБ, в момента бил натикан в девета глуха, след като името му се изхаби дотам, че да втръсне дори на ковид маниаците.

Мълвата носи, че симеоновградчанинът Кунчев, който през 2017 г. бе на крачка да стане народен представител от ГЕРБ през хасковския избирателен район, все по-често давал чисто политически съвети на премиера Бойко Борисов, което силно дразнело

началническата натура на шефа на НОЩ.

Според източника на Lupa.bg е само въпрос на време войната между двамата титани от коронащаба да избухне и пред телевизионните камери.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: МЪЛНИЯ в Lupa.bg: Война разцепи НОЩ - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!