Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Чуждестранният агент “Левада” прекъсна мълчанието. И призна епичния провал на шумотевицата с дворците и отравянето

/Поглед.инфо/ Социологическата кантора “Левада” прекъсна повече от 2-месечната си пауза в публикуването на политически рейтинги и с дълбока скръб беше принудена да признае епичния провал на специалната операция с двореца на Путин. Сайтът най-накрая публикува резултатите от анкета, проведена, внимание, от 29 януари до 2 февруари, тоест, когато вселенската врява с филма за двореца вече беше „взета под внимание при цената на акциите“. И има всички основания да се направи равносметка.

Накратко: в представите на народа за властта и опозицията ... сияйно НИЩО.

Одобрението за дейността на президента Путин от ноември 2020 г. (когато “Левада публикува данните предишния път) просто не е мръднало!

Вие като цяло одобрявате или не одобрявате дейността на Владимир Путин на поста президент/премиер-министър/ на Русия?


07.2020

08.2020

09.2020

10.2020

11.2020

01.2020

Одобрявам

60

66

69

68

65

64

Не одобрявам

33

33

30

31

34

34

Нямам отговор

6

1

1

1

1

2

Един процент (това е дори по-малко от статистическата грешка в анкетата) преминава от “Не одобрявам” на “Нямам отговор”.

Следващият рейтинг, този за "доверието" изобщо е епичен. Като се има предвид, че към момента видеото "за двореца" има 107 милиона гледания. В крайна сметка мнозина могат да кажат нещо от рода на: "Хората са свикнали с работата на Путин, той е добър в поста си, но след филма вече му нямата доверие на човек. А Навални ....”

В края на 2020 г., преди цялата тази поредица от „филми“ за отравянията и дворците, Навални имаше 3% в подобен рейтинг. Сега, след като неговите „разследвания“ бяха изгледани от всички руснаци, с изключение на новородените (шегувам се), след „революцията“ на 23 януари делът на онези, които му вярват, е нараснал .... до 2%. Разбира се, ако това не е колебание в рамките на посочената статистическа грешка на анкетата.

За проправителствените политици, заели първите 5 места в рейтинга на народното доверие (Путин-Мишустин-Жириновски-Шойгу-Лавров) - доверието също е спаднало с 2 или 3 процента. И това е. Ето го истинският резултат от най-масивната антидържавна информационна специална операция в историята на страната. Която, ако Западът можеше, би провел успешно, може би щеше да повтори (но това е малко вероятно), но нямаше да я надмине. Резултатът от килимените бомбардировки с информация върху мозъка на руснаците с цялата колосална информационна мощ на Запада е едва 2-3%.

Превод: В. Сергеев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Чуждестранният агент “Левада” прекъсна мълчанието. И призна епичния провал на шумотевицата с дворците и отравянето - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!