Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пандемията е насочена към ККП и нейните последователи

(Minghui.org) Приблизително една година след локдауна на Ухан, където избухна коронавирусът, болестта зарази над 100 милиона души в световен мащаб със смъртност от над два милиона души.

Въпреки най-добрите усилия на учените да стигнат до същността за този вирус, все още остава загадка кога пандемията ще приключи и колко повече хора ще станат нейни жертви. Това е особено случаят, като се имат предвид по-инфекциозните щамове, появяващи се на континентите.

Разглеждайки как болестта е започнала и къде се е разпространила, има ясни индикации, че пандемията е дошла за Китайската комунистическа партия (ККП) и нейните симпатизанти.

Според традиционната китайска култура, напастите или други нещастия могат да последват лоши дела, извършени от хора и / или техните владетели. ККП е убила 80 милиона души, включително 45 милиона само по време на Големия китайски глад между 1959-1961. Броят на жертвите е дори по-висок от общите жертви, причинени от нацистите и Съветския съюз, два от най-известните режими, донесли огромни щети на обществото през миналия век. Първият уби 6 милиона евреи и милиони други жертви, докато около 20 милиона загинаха заради болшевиките.

С присъщата природа на бруталност, омраза и лъжи, ККП заглуши интелектуалците в антидясното движение през 50-те години на миналия век, унищожи традиционната китайска култура през 60-те години, експлоатира помощта на Запада през 70-те, за да прерасне по-късно във втората най-голямата икономика в света, унищожи мечтата на Китай за демокрация през 80-те години и започна да преследва Фалун Гонг през 90-те години, като подклажда омразата на обществото към практикуващи мирни хора, които се стремят да живеят по принципите на Истина, Доброта и Търпение, за да бъдат по-добри хора.

Изминаха над две десетилетия, но преследването на Фалун Гонг, известен също като Фалун Дафа, остава неотслабващо. Междувременно практикуващите Фалун Гонг никога не са спирали усилията си да разкрият лъжите и бруталността на ККП. След избухването на коронавируса те почувстваха още по-голяма спешност да информират

обществеността за това как ККП използва тактики, подобни на тези за преследването на Фалун Гонг, в неблагоприятното си управление на пандемията. Те също така посъветваха хората да прекъснат всякакви връзки с ККП, за да избегнат отговорност за престъпленията й срещу невинни хора. Мнозина, които се вслушаха в съвета и изразиха подкрепа за Фалун Дафа, бяха благословени, включително онези, които се излекуваха от коронавирусна инфекция, като рецитираха „Фалун Дафа е добра“.

Не всички обаче са толкова възприемчиви. След като обясних на приятелка колко е важно да се запази традицията на вярата, какво е Фалун Гонг и защо ККП мобилизира държавния апарат за потискане на Фалун Гонг, приятелката ми се съгласи да напусне ККП, за да избегне отговорност, когато дойде време да се привлече ККП пред съда за престъпленията й срещу невинни хора. Но когато посъветвах нейната дъщеря също да напусне ККП, по-младата жена отхвърли идеята, казвайки: „Докато имам храна на масата и покрив над главата, други неща не ме интересуват.“

Точно поради безразличието на хората, ККП преследва практикуващите Фалун Гонг от юли 1999 г. насам без никакви зъдръжки. Безброй практикуващи са арестувани, задържани, осъждани или дори убивани заради техните органи. В резултат на това много семейства са разбити. Всичко това се случва, защото практикуващите Фалун Гонг настояват да повишат осведомеността за тяхното преследване и да разпространяват добротата на Фалун Дафа сред обществото.

Много хора на Запад може да имат подобни мисли като на дъщерята на моята приятелка и да останат безразлични към заплахите и вредите на ККП. Докато ККП напредваше в комунистическата идеология, като даваше краткосрочни стимули, много бизнеси и правителства по света забравиха за злоупотребата на ККП с човешките права и потъпкването на религиозната свобода - основата на всяко свободно общество.

Реалността е, че след като загубим тези основни принципи, ние сме на път да загубим всичко и би било трудно да обърнем нещата. От друга страна, подобно съгласие от страна на китайските граждани и Запада правят тоталитарния режим на ККП още по-безразсъден.

Пандемията е конкретен пример. Прикриването на огнището от ККП позволи на вируса да се разпространи във всички краища на света. Докато новата вълна на пандемията опустошава света, много хора и правителства успяха да видят вредата от ККП и започнаха да предприемат действия за противодействие на заплахите на ККП.

След публикуването на “Девет коментара за комунистическата партия” през 2004 г., практикуващи Фалун Гонг помогнаха на над 371 милиона души да напуснат ККП и да се насочат към по-добро бъдеще. Когато повече хора отхвърлят ККП в световен мащаб, тези съвместни усилия ще ни доближат все повече до здравето и безопасността.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: The Pandemic Is Targeting the CCP and Its Followers | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!