Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пол Крейг Робъртс: Бог да ни пази от образованата младеж

/Поглед.инфо/ Когато бях студент в университета, девизът на либералите беше цитат, приписван на Волтер: "Не одобрявам това, което казваш, но ще защитя до смърт твоето право да го кажеш".

Либералите използваха този цитат като разрешение да деконструират семейството, обществото, религията и системата от вярвания, които държаха разнообразното американско население единно.

Днес либералите искат да заглушат и дори да арестуват всеки, който не е съгласен с тях. Социалните медии деплатформират и премахват всички, които излизат извън официалните наративи, дори експертите, членовете на Конгреса и президента на Съединените американски щати. Amazon, Apple и Google принуждават алтернативните социални медии да изчезват, отказвайки им услугите си.

Американците губят работата си, тъй като са поддръжници на Доналд Тръмп и дори, защото използват родови местоимения, неодобрени от "уоук" (будните) идиоти.

Стигнахме до такава точка в университетския живот, че един невеж "студент", приет с квота в учебното заведение , има по-голям авторитет от изтъкнат учен или изследовател и може да накара преподавателя или изтъкнатия човек на науката да бъдат разследвани и санкционирани от техния собствен университет.

Едно лице, което е тотално несъществено, може да "кенселира" ("отхвърли"/"премахне" - либералният термин за цензуриране на нежелателни неща) личност, която има цял

живот постижения зад себе си, само на базата на това, че някой се е почувствал "обиден".

Това е западният свят днес. Кой остава да го защитава? Да умреш за това? И какво е този свят? Стойностите са изчезнали. Системата на вярванията е разтурена.

Пропагандата ни насочва и фокусира върху руснаци, китайци и иранци. Истинските заплахи за нашето съществуване са натоварени отговарят за живота ни обаче. Ние живеем в Матрицата на техните самоцелни лъжи.

Ясно доказателство, че либералите са създали нова Тъмна епоха, е искането на студенти от Харвард университетът да се отменят научните степени на привържениците на Тръмп.

Всякакъв разум напусна университетския живот. Логиката и разумът се заменят със сляпа омраза. Емоциите владеят. Тези, които казват истината са "врагове на народа".

Превод: СМ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Пол Крейг Робъртс: Бог да ни пази от образованата младеж - Поглед Инфо (pogled.info)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!