Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боко във Фейсбук: (Само) Насилието над руски протестиращи е недопустимо. Майката на бития Кенаров: Ти си лицемер, оставка, мутро!

Бойко Борисов пак мъцна две изречения изречения във фейсбука си за осъждането на Навални и пребитите протестиращи руски граждани и отприщи лавина от яростни коментари, видя Narod.bg.

Народният гняв беше отприщен след като Боко написа „Осъждането на Навални е неприемливо. Той трябва да бъде освободен максимално бързо. Съдебните процеси не трябва да бъдат политизирани. Недопустимо е и продължаващото насилие срещу мирно протестиращи руски граждани“.

„Лицемерието Ви, г-н Борисов, няма граници, но няма да остане незабелязано. Полицейската проверка в България не установи да пребивани протестиращи, както и не установи побоя над световно известния журналист Димитър Кенаров, който беше смазан“, припомня събитията от миналото лято преподавателят Емил Джасим, когато Кенаров беше пребит от полицаи  по време на антиправителствен протест, въпреки че крещеше, че си върши служебните задължения.

Майката на смления от бой журналист – Благовеста Кенарова, също се включва в лавината от народно недоволство под публикацията с безкомпромисен коментар:

„А бруталният полицейски произвол на герберските мутри срещу моя син, журналист, отразявал протестите, кога ще бъде осъден? Обещах, че само Господ може да ме спре да излезе истината! Аз когато обещая нещо го изпълнявам, а не лъжа по N-пъти на ден като тебе, мутро!“

„А докато биеха български студенти и гражданина 02.09 и не само, къде бяхте! Лицемерието е тежко“, пише Настимир Ананиев.

„Това вече се нарича ЦИНИЗЪМ. #гусин_премиерин с душа на мишка и сърце на заек, ти, който нареди на МВР министъра Терзийски да нареди на полицаите да бият и

пребиват с палки и ритници, както и да обгазяват мирно протестиращи против мафиотизираното ти правителство български граждани, точно ти, да си позволяваш ролята на съдник на насилие над мирно протестиращи?!

#ОСТАВКА, нискочела и малко чела мутро! А след това – #СЪДиЗАТВОР за теб и останалите палачи на България“, пише Владимир Генов.

Политическа наглост и лицемерие до безкрай„, кратко и ясно коментира публикацията на Борисов Десислава Стойнева.

„Ей, тюфлек, а когато частните ти охрани биха хора на площада, защо не взе адекватно решение – ОСТАВКА“, гневят се хората във Фейсбук.

„Ти ли бе, Бруте, даваш акъл на хората..?!?! А лятото като биехте български граждани и ги криехте зад колоните беше допустимо нали?!“, пита Велин Трифонов.

„Дотук добре. Хайде сега това да влезе в официална дипломатическа нота, че да има и някаква тежест, все пак. А веднага след това и всички руски стратегически проекти у нас да бъдат прекратени незабавно, защото лицемерието не е похвално качество“, пише Веселина Танчева. 

„Хайде сега и с официално писмо, а не като леля Пена комшийката у фейса“, допълва Павлина Костова.

„Много сте зле, господин премиер. Миналата година, когато провокатори биеха журналисти на събранието на ПП ГЕРБ, що не изказахте тогава позицията си. Ае бегай при Мата Хари. Вониш на корупция та вече не се траеш“, припомня и Мустафа Инузов.“По-голяма част от коментарите на последния пост на Севдето (пиарката на Бойко – Севделина Арнаудова – бел.ред.) показват истинското отношение и нагласите на народа. Лицемерито ви, неискреността и лъжата ви водят там, където ви е мястото, а именно в тъмните и позорни кътчета на съвременната история на България. Идва краят на агонията, която причинявате вече повече от десетилетие. Адиос и затвор„, обобщава Георги Капов.

May be a cartoon of 1 person

(1) Facebook

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Боко във Фейсбук: Насилието над руски протестиращи е недопустимо. Майката на бития Кенаров: Ти си лицемер, оставка, мутро! - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!