Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: КОШМАР! Пълен локдаун след 2 седмици – ГЕРБ ни блокира заради изборите

May be an image of one or more people, people standing and outdoors

(1) Facebook

Престъпната шайка на ГЕРБ тайно готви пълно затваряне на България след 2 седмици, към средата на февруари! Независим депутат би аларма пред Narod.bg, че мълвата упорито пълзи из парламента вече няколко дни.

„Хунтата подмолно се стяга за поредния локдаун – да ни заключи по домовете за 2 месеца – до средата на април, с аргумента, че скача броят на заразените с коронавирус. Ще използват всички козове, които сами си раздадоха – отпуснатите мерки за посещение на молове, фитнеси, танцови зали и присъственото обучение на учениците”, не скри източникът на Narod.bg.

За него зад цялата измама прозира желанието на правителството и лично на Бойко Борисов да сведе до минимум избирателната активност на предстоящия вот, който ще се проведе на 4 април.

„Това е шансът на Баце да се задържи на власт, за да продължи грабежът – малко избиратели пред урните, за да отидат само платените „фенове” на ГЕРБ”, обясни

депутатът пред Narod.bg.

Случайно или не, журналистът с юридическо образование Нина-Никол Хамилтън публикува на стената си във фейсбук абсолютно същата новина.

Нина-Никол Хамилтън

Планирано затваряне пак след 2 седмици (информация от кулоарите), написа продуцентът и  специалист по европейско право.

От 2015 година Нина-Никол Хамилтън е водеща на юридическата рубрика „Темида – цената на истината“ към обществено-политическия ТВ блок „Позиция“ по ТВ „Евроком“. Водеща е на предизборните кампании на БСП и ГЕРБ. Има собствена юридическа кантора, в която си партнира с колеги от университета.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: КОШМАР в Narod.bg: Пълен локдаун след 2 седмици – ГЕРБ ни блокира заради изборите - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!