Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Президентът Радев е надеждата на хората и кошмарът на мутрите

Елена Гунчева

Изявлението на генерал Радев, че ще се кандидатира за втори мандат, зарадва всички ни. Е, с изключение на управляващите мутри, на които им причерня. Отново извиха на умряло и започнаха да кълнат като стара ц.

Държавническото мислене на генерал Радев и ценностната му система, която не може и няма как да се покрие с ценносттната система на тези, които ограбиха и продължават да ограбват България, докарва до бяс мутрите. Много добре осъзнават, че идва края им и че вече няма как да лъжат хората. Корупцията, престъпността, бедността и мизерията, кражбите и некадърността на управляващите се вижда от всички, които нямат извършена лоботомия по повод присъединяването им към управляващите партия и патерици.

Генерал Радев заяви, че гражданите този път на изборите трябва да заявят дали приемат или отхвърлят модела на управление на корумпирани и некадърни мутри. И всъщност това е изборът ни – дали да ни управляват държавници или мутри. Дали България да просперира или да бъде за подигравка и съжаление на цял свят.

Мутрите осъзнават, че идва края им. И че българите вече имат водач и държавник, който не може да бъде купен и компрометиран. И е твърдо решен да бъде до народа си и да се бори за България.

Затова и изборите април ще бъдат решаващи за бъдещето ни. Трябва ясно да покажем

кого избираме – корупцията и мизерията, или България и всичко българско и родно, и почтено и морално. За да дадем възможност бизнесът и хората да оцелеят в тази катастрофа. От нас зависи да променим бъдещето си. Изборът на генерал Радев ясно показа, че ние, народът на България, можем да преодолеем измамите и манипулациите на изборите. Само трябва да гласуваме. С разум и сърце за България!

Успех, генерал Радев. Ние сме с Вас. И пожелавам на българския народ пълна победа над родоотстъпниците, които вече тридесет години съсипват България!

* Впрочем човечето на снимката ми е световно неизвестно. Явно от умните и красивите, наети от соросоидите през 2013 година. А нивото на посочения вестник явно е стигнало дотам, че след дежурните по амбразура подлоги, да търсят из фейсбук кой критикува Президента. И остава едно чувство за безсилие и безпомощност да се справят с поръчката…..

May be an image of 1 person and text

(1) Facebook

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ Е НАДЕЖДАТА НА ХОРАТА И КОШМАРЪТ НА МУТРИТЕ – Свободно слово (svobodnoslovo.eu)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!