Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Къде изчезна Беновска?

Медийната метаморфоза на "Канал 3" в "Нова Нюз" роди новина – ексцентричната звезда на телевизията Илияна Беновска изчезна от ефира. Без обяснение и без никакъв шум. Това разбираемо роди редица спекулации защо водещата вече не подхвърля ябълки в „Беновска пита”.

Засега остава пълна мистерия защо журналистката не се присъедини към екипа на новия канал. Lupa.bg обаче научи, че

Илияна Беновска никак не се харесвала на новите собственици заради скандалното си и не съвсем обективно поведение -

вместо управляващите, тя често атакуваше представителите на опозицията. Точно затова от „Юнайтед груп”, които купиха медията, не искали нейният имидж да тежи на групата, свързана с Нова тв.

Според други слухове Беновска тотално е развалила отношенията си с премиера Бойко Борисов.

Той често я репликираше по време на различни пресконфренции, раздразнен от нейния напорист нрав. Накрая съвсем му писнало да я обуздава публично на брифингите и отказал всякаква комуникация с нея.

Междувременно „Дневник" потърси Беновска, за да разбере лично от нея  какво става

с предаването ѝ. Отговорът й пред изданието бил твърде лаконичен: "Почивам си". На въпрос докога, тя казала: "Какво, да не съм пред прокуратурата?"

Всъщност, ексцентричните прояви на Илияна Беновска се разпростряха и отвъд Океана. През 2019 г. тя се похвали от профила си в социалните мрежи, че президентът на САЩ

Доналд Тръмп попитал Бойко Борисов „коя е тази в зеленото“,

визирайки себе си. Сцената се разиграла по време на визитата на българския премиер в Белия дом.

В новата медийна среда обаче Беновска може да се окаже излишна точно поради нестандартното си и провокативно поведение. Някои астролози даже загатнаха, че новата посока в кариерата й е начертана от звездите - само преди месец Слънчевото затъмнение от 14 декември "кацна" точно върху Слънцето на журналистката. А дори бегло запознатите с астрологията знаят, че това вещае сериозни промени в живота. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Къде изчезна Беновска? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!