Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тома Биков: Изборни нарушения има, но крайният резултат никога не е бил фалшифициран... затова САМО ГЕРБКП ПЕЧЕЛИ!

„Нито пликовете гласуват, нито машините, гласуват хората. Трябва да осигурим възможност хората да могат да гласуват.... Но датата 4 април е свързана с католическия Великден и това ще затрудни доста хора да гласуват. Едва ли става дума за нещо умишлено, явно е пропуск“. Това каза пред БНР Тома Биков, депутат от ГЕРБ.  

Според него „е важно да се осигури доверие на здравните власти и така хората ще имат по-спокойно гласуване“.  

„Не виждам основание да се казва, че изборите са фалшифицирани, при положение че те още не са минали. Масивността на тези избори е трудна за манипулация. В организацията на изборите ще участват около 150 000 души, гласоподавателите ще са около 3 милиона... Изборни нарушения - сбъркани протоколи, например, със сигурност има, но крайният резултат никога не е бил фалшифициран“.  

В предаването „Неделя 150“ Биков допълни: 

„Трябва да си готов да се съобразиш с гласа на гражданите и да заемеш мястото си, което са ти отредили, достойно. Но според мен в България съществуват формации, които си мислят, че само техният глас е единствено възможен. Но има хора, които мислят по друг начин и трябва да бъдат включени в сметката, плурализмът е част от демокрацията“. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Тома Биков: Изборни нарушения има, но крайният резултат никога не е бил фалшифициран (epicenter.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!