Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КРЕПОСТНИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ

Image may contain: 2 people, people standing, people walking, tree, sky, crowd and outdoor

КРЕПОСТНИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ

Европейската комисия отново показа, че целта на лидерите на света е пълно подчинение и контрол на хората. Щели да въведат удостоверение, че човекът е ваксиниран. С него щял да пътува и т.н. И щяло да бъде взаимно признато.

Поставям въпроса: Ако това удостоверение няма да ограничава наши основни права и свободи, за какво изобщо трябва да се издава? Защо не се издава такова например, че сме ваксинирани срещу хепатит, дифтерит, тетанус?!? Или която и да било от задължителните ваксинации?

Вече се опитват да прокарат идеята, че няма да можем да работим, ако не сме ваксинирани с ТЯХНАТА ваксина. Че няма да можем да пътуваме, да им ползваме ТЕХНИЯТ обществен транспорт, да посещаваме ТЕХНИТЕ администрации, театри, кина и т.н. Тоест, ваксинирането уж е доброволно, но си осъден на гражданска смърт, ако не се ваксинираш!

И тук трябва да посоча, че процесът е в световен мащаб! нашите гниди просто козируват и изпълняват. В цял свят вече има протести срещу това безумие. Вчера имаше протест и в България. Двеста човека от пет милиона пълнолетни българи протестираха. Другите си мънкаха по диваните и се оправдаваха, че нищо не зависи от тях. Утре също безропотно ще се боцнат и ще чакат дали ще оцелеят, дали ще се разболеят или поколенията им може да имат увреждания. Нико не знае, защото

клиничните изпитания на ваксината са сега, така да се каже, ние сме опитното поле и опитните мишки.

Аз категорично се противопоставям на желанието на Европейската комисия и ЕС да ограничават правата и свободите ми, ако не се ваксинирам с нещо, което е съмнително. Аз вярвам, че свободата, правото на придвижване и работа са основни човешки права и НИКОЙ няма право да ги ограничава. Още повече, смъртността е доста по-ниска, отколкото например от други заболявания. Правят ни на камилчета, а ние се правим, че им вярваме!

Дотук! Не трябва да позволяваме това да се случи. Защото дори да прежаля себе си, няма да го направя с детето си. Вие бихте ли поели отговоростта да сложат ваксина на детето ви, за която не се знае нищо!!? И след това да гледате безпомощно, ако има странични ефекти!?! Или да ви забранят да работите, защото не сте ваксинирани? Това ли е доброволността? Или това е начинът да контролират света!?! Въпрос, на който вече много хора имат отговор!

Елена Гунчева

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Милиони осъдиха комунизма осъдете го и Вие...

Какво е това "Знакът на Звяра" и защо не е това което се говори

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!