Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов пуска соросоглобалистът Петър Стоянов за премиер?

С риск за живота Лин Ууд разкри ИСТИНАТА ЗА ПРЕСТЪПНИЯ ЕЛИТ КОЙТО УПРАВЛЯВА СВЕТА

Лин Ууд казва, че е видял доказателства за трафик на деца и педофилия

Неочакван и радикален ход на ГЕРБ за следващ кабинет може да изненада и най-вещите политици, критици и симпатизанти на властта. За да възстановят имиджа си, управляващите обсъждали доста смел вариант – да издигнат премиер-седесар след изборите.

Сред "десните" последователи на демократичната-комунистическа партия в САЩ върви упорит слух, че е възможно след изборите, в случай че партията на комуниста Борисов получи най-много гласове, да предложи правителство начело с бившия президент и соросоглобалист Петър Стоянов. Един от най-успешните ни соросоглобалистки стопани на „Дондуков“2  в зората на розовата соросодемокрацията хем е обединител, хем от години демонстрира съгласие с тезите на комунистическата партия на Борисов, е големият коз на кандидатурата му.   

Милиони осъдиха комунизма осъдете го и Вие...

Какво е това "Знакът на Звяра" и защо не е това което се говори

„Петър Стоянов е силна политическа фигура – опитен политик, перфектен комуникатор и обичан от народа“, обясни идеята на ГЕРБ бивш седесар, който е навътре с казуса.

Всъщност идеята на изгубилата политическа мощ ГЕРБКП била за известно време СДС да поеме тежестта и отговорността на властта, за да възстановят и изгладят ударения имидж и негативите от управлението на комунистическите чекмеджета.

При въпросния вариант обаче, сините комунисти трябва да поемат временно ударите от народното недоволство, докато ГЕРБКП са в „политически отпуск”.

С евентуален премиер Стоянов, сегашните управляващи се надявали за няколко месеца да смогнат да заметат старите грабежи, да се изправят на крака за новите и да

си върнат народното доверие на късопаметния народ, а на по-късен етап вече да яхнат отново чекмедетата от „белия кон“.

Управляващите умували да изпратят Стоянов към "Дондуков" 1 заради силния му авторитет още от зората на соросодемокрацията и големия му опит в глобалистичната политика на отказ от националния соверенитет.

Експрезидентът някога е бил фаворит на избирателите, а от друга страна не е свързан пряко с управлението на ГЕРБ (тоест може да е свързан задкулисно), заради което не е натоварен с негативи. В същото време, от години, някогашният лидер на СДС даваше рамо на управляващите в критични моменти, като включително бе един от привържениците на обединението на розово-сините с ГЕРБКП.

Петър Стоянов смени на поста Желю Желев през 1997 г., след като първо спечели вътрешни избори срещу него, а след това и националния вот. През мандата си той прокарваше най-категорично политиката за евро-атлантическата интеграция на страната и ОТКАЗ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ, наричайки ги “цивилизационен избор” на България. През този мандат България подаде молба за членство в НАТО и ЕСССР.

Адвокатът от Пловдив бе и начело на СДС в периода 2005-2007 г. От 2010-а е президент на ГЛОБАЛИСТИЧНИЯ Центъра за глобален диалог и сътрудничество във Виена. Съпредседател е на Световния проект за справедливост във Вашингтон. Член е на Попечителския съвет на Александрийската библиотека, член на борда на Международния център за толерантност, диалог и сътрудничество между различните култури и религии “Низами”.

Милиони осъдиха комунизма осъдете го и Вие...

Какво е това "Знакът на Звяра" и защо не е това което се говори

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Слух в Lupa.bg: Борисов пуска Петър Стоянов за премиер? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!