Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Докога, народе, ще търпиш този изрод, тази семпла мутренска карикатура!?

Лин Ууд казва, че е видял доказателства за трафик на деца и 5.д0.филия

С риск за живота си Лин Ууд разкри ИСТИНАТА ЗА ПРЕСТЪПНИЯ ЕЛИТ КОЙТО УПРАВЛЯВА СВЕТА. Вашингтон DC е в паника!

Банкянската малоумна мутра ежедневно прахосва милиони, а големите медии, до една подчинени и на хранилката Му, го отразяват безкритично, сякаш е някаква форма на държавност… тая семпла мутренска карикатура.

Костюмирана безпомощност, продавана ни от медийните Му слуги и апологети като мъдра държавност, прикриваща огромните му финансови престъпления и до една фалираните от него социално-икономически системи на България. Системи, градени и захранвани от целия народ, които днес функционират единствено и само за избрани.

Май стигнахме там, където изобщо не сме очаквали и паднахме много под това което бяхме, а народе!

Излиза тоя мръсник, дърпа един монолог за едни пари, които не постигат никакъв резултат и в повечето случаи дори не стигат до получателите, защото по пътя са окрадени от корумпираната му шайка.

Лъже, манипулира, хвърля някакви изсмукани от пиарите си данни… и целия тоя буламач ни се представя и предава най- безкритично от медиите като заседание на министерски съвет- едно жалко сборище – събиране на шефа на мафията с шайката му от безгръбначни слуги….
Докога ще го търпите този изрод, тази отвратителна политическа метастаза?!

Преждевременно затлъстял и извънредно крадлив чичак в костюм, се прави на

държавник, въпреки че за 11 години е окупира и отвлече всички възможни държавни и общински институции и ги превърна в слуги и ферми за корупция, дои еврофондовете и държавния бюджет, прибира процент пари от всичко, що се приватизира, като даже отмени Закона за обществените поръчки е отменил, да не му пречи.

И се разпорежда и разпределя всеки лев еднолично по телефона на пачки от по 500 млн, докато прокуратурата Му, НАП-ът Му и полицията Му, Щабът му НОЩ – неговите наказателни бригади, които ви заключват и/или ви събличат последната риза, ако се съпротивлявате на свинско-мутренската Му Диктатура и предначертаните й схеми за шайченско разбогатяване.

Гнусна, безмерна гербаджийска алчност… и още по- лошото, безнаказана и приемана безкритично от средностатистическия бг. „избирател“.

На този фон, нали разбирате, колко безумен е разговора за измислен ковид, фалшиви пандемии и ваксини и т.н. Една костумирано-посредствена пунта- мара ни налага фашистки мерки за борба с вятъра и генерира смърт. Само и единствено смърт. Но ни се представя за полет до луната в изобретения от банкянската премъдрост космически кораб.

Какво още трябва да се случи, та мнозинството българи да се възмутят, да излязат и да счупят колониалната диктатура, за да възродят държавата си. Та днес дори основните им конституционни права са потъпкани и превърнати в подигравателни статуси на случайно овластена шайка!

Какво още чакате, та не хващате сопите? Или си мислите, че майката му е в послушанието, а ако случайно Диктатурата дойде да души и вас, ще извадите някакви връзки и познанства с видни гербери и ще надхитрите всички. Но имам новина за вас: Живота не е ФБ и на никой няма да му се размине. Спасението поединично е невъзможно. Всички сме в една лодка, извън която е бурният смъртоносен океан.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Докога, народе, ще търпиш този изрод, тази семпла мутренска карикатура!? – Новините днес (news7.eu)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!