Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Спасяване на Тексас от демократите-марксисти - Конгресмен от щата Тексас заговори за “Текзит” - комунистически сили са дошли на власт във Вашингтон

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

/Поглед.инфо/ Законодатели от Тексас възнамеряват да започнат процеса на отделяне на щата от САЩ, заяви представителят на Тексас Кайл Бидерман в интервю за Крис Салседо по канал “Нюзмакс” 11 януари.

Бидерман, каза той, ръководи усилията за спасяване на Тексас от демократите-марксисти, откраднали властта във Вашингтон на изборите през 2020 г.

Той каза, че не става дума за незабавно военно откъсване. Бидерман прави аналогия с Брекзит, когато първо има референдум и след това преговори за условията за излизане.

Според Бидерман инициативата, внесена сега пред законодателния орган на щата, предвижда провеждането на референдум за отделяне. И ако жителите на щата кажат „да“, тогава ще започне процесът на отделяне, който може да отнеме няколко години.

Законодателите от Тексас вярват, първо, че президентските избори са фалшифицирани и второ, че комунистически сили са дошли на власт във Вашингтон. И тъй като комунизмът противоречи на конституцията на САЩ, ще бъде трудно съдът да се произнесе срещу излизането на Тексас от САЩ, вече наречено “Текзит”.

Депутатът каза на Крис Салседо, че е получавал обаждания от политици от други щати, заинтересовани да се присъединят към тексаската инициатива. В същото време Бидерман отбеляза, че Тексас е изключително богат на природни ресурси, има дори

собствени златни находища. В другите щати положението не е същото, за тях ще бъде по-трудно. Бидерман обаче заяви, че Тексас е готов да ръководи движението на другите щати към независимост от Вашингтон.

Нека ви напомним, че след изборите на 3 ноември възникнаха подозрения за масово фалшифициране на изборните резултати в поне 5 щата. Щатът Тексас заведе дело срещу тези щати пред Върховния съд с изискване да бъде разгледано делото по същество, а ако е имало фалшификации, да вземе мерки за коригиране на ситуацията.

Още 16 щата и лично президентът Тръмп се присъединиха към делото. Върховният съд отказа да разгледа делото по същество, като заяви, че то не попада в неговата компетентност.

Тъй като от дълго време се говори за независимост на Тексас, може да се очаква  да се  повдигне въпроса, след като по този начин му е отказан съд, създаден за разрешаване на спорове между щатите.

Превод: В. Сергеев

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Конгресмен от щата Тексас заговори за “Текзит” - Поглед Инфо (pogled.info)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!