Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов призова Радев за обединение за измъкване от кризата причинена от пълнене на чекмеджетата

Радев е с изключително висок рейтинг. Борисов не стига и половината от одобрението на президента

Бойко Борисов призова за обединение и прехвърляне на вината за космическите кражби на някой друг.

Спасението е непримиримите враговете да работят заедно, за да се измъкнем от кризата, каза премиерът

Призив непримиримите врагове в България да работят заедно в следващите 2-3 години, за да се измъкне страната от кризата, изненадващо отправи от Симитли премиерът Бойко Борисов. Ден след острите му думи към президента Румен Радев и ДПС Борисов заяви: „Спасението на държавата в следващите една-две години е и най-непримиримите врагове и опоненти да работят заедно, за да се измъкнем от кризата.“, предаде Стандарт.

Борисов подчерта, че във времето на финансова, икономическа и здравна криза, причинени от COVID-19, трябва да сме максимално солидарни. Добрите икономически резултати на страната ни, които бяха поддържани в последните години, позволяват правителството днес да оказва необходимата подкрепа и на гражданите, и на бизнеса, добави премиерът.

При посещението си в училището в Симитли, преподаватели заявиха пред Борисов, че приветстват двойното увеличение на възнагражденията им, което бе постигнато в

рамките на мандата на правителството. Над 1 милиард лева бяха вложени и в подобряването на образователната инфраструктура - саниране на училища, ремонти, подмяна на оборудване. Същият процес на обновяване протече и със сградите на детските градини, съобщи правителствената информационна служба.

„Повишение на заплатите се предвижда и за преподавателите във висшите училища. А сега работим за следващите 4 години и в здравната система да се получават по-високи доходи“, отбеляза премиерът Борисов. Министър-председателят акцентира, че ежемесечно продължава изплащането на допълнителните средства от държавата за медицинските екипи на първа линия в битката с COVID-19, както и подкрепата за най-уязвимите български граждани - пенсионерите.

Радев е с изключително висок рейтинг. Борисов не стига и половината от одобрението на президента

От Алфа рисърч става ясно, че рейтинга на президента Радев е два пъти по – висок от този на Бойко Борисов. Това означава, че Борисов трудно ще може да спечели изборите за президент,

явявайки се срещу Румен Радев. Анализатори са на мнение, че рейтинга на премиера тепърва ще пада повече. Идва глад и недоволство, което ще изкара на улицата голяма част от хората.

Борисов може да стане президент, само ако Румен Радев стане премиер на България.

Народът очаква от него да поеме държавното кормило и това минава през премиерски пост. Единствено при такъв вариант Борисов може да си мечтае да седне в президентското кресло и то с много зор и помощ от всички партии,които ще се отърват от него в изпълнителната власт.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов призова Радев за обединение за измъкване от кризата

Радев е с изключително висок рейтинг. Борисов не стига (alarmanews.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!