Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да припомним и една публикация в блога 4udoslav: „Бойко се оказа едър акционер в “Тесла”, държи 5,7% – на стойност $2,1 млрд.

Борисов и кръгът край него са обхванати от животински страх. Затова са агресивни и брутални. Наливат стотици милиони в манипулирането на предстоящите избори, за да запазят статуквото. Няма да стане. 

Вярват, че могат да купят и заплашат всеки в България и да си осигурят нужния брой гласове. 

Да припомним и една публикация в блога 4udoslav.

Бойко се оказа едър акционер в “Тесла”, държи 5,7% – на стойност $2,1 млрд.

May 20, 2019

Къщите в Испания и островите в Гърция изглежда са най-малкото имущество на Бойко Борисов.

Той се оказа и едър акционер във водещи световни корпорации.

На последното общо събрание на “Тесла”, на което се обсъждаха смени в ръководството (вкл. на Елън Мъск), стана ясно, че съществуват няколко акционери от екзотични страни със сериозен процент.

Именно тези хора се оказаха изненадващи съюзници на Мъск и заедно с него отбиха атаката. Така той все още е главен изпълнителен директор на компанията.

Един от тези хора обаче е особено интересен – това е Бисер Манолев – българския юрист, който практикува в Испания. Той е адвокатът на собственика на къщата на Бойко – Александър Чаушев.

Същия, когото самия Бойко нарича на малко име “Сашо Чаушев” и е известен като подставеното лице за всички бизнеси на премиера в Испания.

Манолев се яви от името на регистрираната в Делауеър (офшорна зона) фирма

“Електрик венчърс капиталити Инкорпорейтед”. При регистрацията за събранието, от книгата за акционерите на “Тесла” стана ясно, че този собственик има 5,7% от компанията, и му бяха издадени съответните карти за гласуване.

Този дял за публична американска компания е много висок. Единствено Мъск и още 3-ма съоснователи имат по-голяма собственост. Т.е. Бойко е четвъртият най-голям акционер.

По настоящата пазарна цена, въпросните акции струват $2,1 милиарда“.

Фенове и зависими от на Борисов и ГЕРБ, ще възразят, че горният сюжет е плод на болна фантазия. Дали? Над половината споменати факти са лесно проверими. И не са описани в учебник на КГБ, нито на ЦРУ.

Освен това, нека същите хора да помислят, колко от натрапваните всеки ден хвалби на Борисов са истина и колко лъжа? Например, дали наистина сме първи по икономически възход или сме последни по доходи и качество на живот в ЕС?

Екип на Фрог нюз

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Теория на конспирацията: Световното правителство залага на Радев, Борисов и ортаци - аут (frognews.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!