Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сашо Диков: Бойко е позор за тая злощастна държава!

Сашо Диков попиля Бойко Борисов! Тв журналистът нарече лидерът на хунтата „позор за тая злощастна държава”, видя Narod.bg.

„Гостът ми тази вечер се е заканил да съди жълта агенция за 300 хиляди лева. Оставам гостът да каже нещо повече“. Това заяви в ефира на „Делници“ водещият на „ЕвроДикоФ“ Сашо Диков.

„Но имаме една по-гръмовна новина. Не знам колко медии са съобщили, не, че Бойко се е появил в Гранитната зала на Министерски съвет, където не беше стъпвал от шест месеца, а това, че избяга от журналистите“, допълни още той.

„Ето какво значи позорно поведение. Съжалявам, че говоря така за министър-председателя на злощастната ни държава“, изрази своето възмущение Диков, визирайки напускането на залата от страна на Бойко Борисов по време на брифинга на НОЩ в четвъртък сутринта.

„Не можеш да се държиш по този начин. Вече шести месец да се криеш от журналистите. Той обръща гръб на журналистите. От една година не е стъпвал в парламента. Такова

нещо не може да има и в африканска държава. На този човек не му дреме от абсолютно нищо. Живее си в собствен измислен свят“, изрази недоволството си Сашо Диков. 

Narod.bg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Сашо Диков: Бойко е позор за тая злощастна държава! – Свободно слово (svobodnoslovo.eu)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!