Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов влезе в обяснителен режим заради президента Радев!

Борисов влезе в обяснителен режим заради президента Радев!

Борисов влезе в обяснителен режим заради президента Радев!

Борисов се яви да се обяснява заради думите на Радев, но избяга от журналистически въпроси, след като неочаквано се яви на брифинг на НОЩ, за да се обяснява за думите на президента,

който го нарече ортак на Пеевски, любимец на Ердоган и безочлив, защото половин година се крие да не си подаде оставката. Борисов явно се почувства длъжен да се обясни, което още повече засили усещането за истинността в думите на Радев. Премиерът троснато попита какъв ортак бил на Пеевски.

След това се започна обяснение за отношенията между България и Турция и че за това нямало емигрантски натиск в България и президента да внимава как намесва чужд държавен глава в нашите битови проблеми, без обаче да отбележи, че Ердоган първи се намеси в битовите ни проблеми, посочвайки че трябва да преизберем Борисов.

Премиерът засегна и темата за консултациите на Радев с лекари, за да се запази

здравето на хората по време на изборите. Борисов обясни, че никой не може да даде прогноза и дори се опита да се подиграе,

обръщайки се към Мутафчийски да поиска прогноза от СЗО, че президент имал прогноза. От брифинга стана ясно, че думите на Радев са жегнали премиера, а това говори за истина в думите на президента.

След неочакваното си появяване Борисов избяга и отказа да отговоря на журналистически въпроси, а те със сигурност щяха да са много по темата!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Борисов влезе в обяснителен режим заради президента Радев! (alarmanews.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!