Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандални разкрития! Борисов прави опит да се договори с тези, които влязоха в спалнята му, иска да е президент

Борисов прави опит да се договори с тези, които влязоха в спалнята му. Той безпардонно и нагло стартира предизборната си кампания, използвайки пресконференцията на медиците от НОЩ за ситуацията с пандемията. Нагло и с лъжа подмени позицията на президента Радев за консултации с ръководителите на здравната система как биха подготвили деня на изборите, за да няма притеснения за гражданите при гласуването.

Това каза политическият анализатор Осман Октай пред Фрог нюз по повод сутрешната изява на министър-председателя. Ето какви скандални разкрития направи още Октай:

Премиерът даде старт на неговата предизборна кампания с цел да се рекламира. Не му стигат ежедневните включвания от джипката и вертолетите. Изнервен е, че всички го свързват с Пеевски и модела Доган. За него се водят тайни, задкулисни договорки за бъдещата му съдба след парламентарните избори. Една от идеите е с помощта на ДПС да бъде избран за президент, особено след като неговият приятел  Ердоган го е подкрепил.   Спомняте ли си какъв вой се надигна срещу Ердоган, когато той подкрепи ДОСТ?! Навсякъде ни обясняваха колко е неприемливо това. Сега, когато турският президент направи същото, но с ДПС и Борисов, последва мълчание. Защо? Защото това вече е приемливо за мафията.

Борисов ясно показа, че изявлението на президента Румен Радев за неговата връзка с Пеевски, го е извадило от равновесие. Премиерът се опитва сега да отклони общественото внимание от факта, че неговата съдба е в ръцете на Доган,

Пеевски и Гешев. Има много сигнали обаче, че Борисов търси начин да стане следващият президент на България с подкрепата на Пеевски и Доган.

Твърденията на Борисов, че от години не се е срещал с Пеевски, са разсейващи оправдания. В тези коридори на задкулисието не се провеждат персонални срещи. Винаги си има посредници, които вършат тези неща. Основната тема е по оста ДПС-Турция и бъдещото оцеляване на Бойко Борисов след парламентарните избори. Поведението на Бойко е идентично с поведението на Тръмп. Утре, при загуба на изборите, нашият премиер може да реши да си прави каквото иска.

Тази сутрин Борисов стартира предизборната си кампания, използвайки безплатно всички телевизии. Те реално работиха в негова услуга. Резонно е да се попитаме дали тези медии ще дадат същото телевизионно време на другите политически формации,  за които се предполага, че ще бъдат важен фактор след изборите?!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Скандални разкрития! Борисов прави опит да се договори с тези, които влязоха в спалнята му, иска да е президент - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!