Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО: След инсценираното събитие под „фалшив флаг“, Конгресът ЩЕ СЕ СЪБЕРЕ тази вечер да завърши последния си акт на предателство срещу Америка, под прикритието на тъмнината

Днешният „щурм“ на сградата на Капитолия вече е потвърден като операция под фалшив флаг, провеждана от войските на Antifa / BLM и предварително съгласувана с полицията на Капитолия като начин за дискредитиране на поддръжниците на Тръмп в медиите.

Сега знаем, че хората, които са ръководили щурма на сградата, са същите хора, които преди това са били снимани като активни личности на митингите на BLM, имащи същите татуировки, бради и дори износена екипировка.

В допълнение, хората на Antifa / BLM бяха транспортирани до събитието с единствената цел да извършат операции на провокаторство / фалшив флаг. „Според бивш агент на ФБР на терена в Капитолия на САЩ, най-малко един автобус от Antifa хулигани е проникнал на митинга на Тръмп като част от операция под фалшив флаг“, съобщава The Gateway Pundit.

Сега научихме, че предателският Конгрес, воден от предателите Нанси Пелоси и Мич Макконъл, през цялото време тайно са планирали да завършат своя акт на предателство срещу Америка под прикритието на нощта.

Те публикуваха съобщение за пресата от кабинета на председателя на Парламента (Пелоси), но този линк:

https://www.speaker.gov/newsroom/1621-0

То започва така: „Уважаеми колега на всички членове за продължаване на съвместната сесия на Конгреса“, а след това твърди, че нападението срещу Капитолия е „срамно посегателство над нашата демокрация“, като за това изцяло обвинява президента Тръмп.

След това в съобщението се обяснява как изменници членове на Конгреса планират да гласуват за приемане на измамния списък на електорите на Байдън по-късно тази вечер, след като полицията на Капитолия е изчистила протестиращите със сълзотворен газ и като е простреляла поне един невъоръжен протестиращ във врата. От писмото:

За тази цел, след консултации с Лидера Хойер и Уич Клибърн и след обаждания до Пентагона, Министерството на правосъдието и вицепрезидента, решихме да

продължим тази вечер в Капитолия, след като бъде изчистена за използване. По-късно днес Лидерът Хойер ще изпрати още насоки.

Винаги сме знаели, че тази отговорност ще ни отведе в нощта. Нощта може да е дълга все пак, като се надяваме на по-кратък дневен ред, но целта ни ще бъде постигната.

Те са планирали това през цялото време

Първо, те използват оператори на BLM и Antifa, за да „щурмуват“ сградата на Капитолия с помощта на полицията, която координира цялата акция. Гледайте следните видеоклипове, които показват как полицията на Капитолия открито въвежда „протестиращи“ в сградата. Те всъщност ги поканят да влизат!

След това можете да видите от това видео, че им е било позволено да влязат директно, без полицията да се опитва да ги спре:

След като „штурмът“ приключи, полицията на Капитолия използва сълзотворен газ, за ​​да отстрани всички протестиращи, докато Тръмп беше принуден да каже на всички да се приберат у дома.

След като сградата на Капитолия вече е изчистена, те свикват съвместното заседание на Конгреса, без никой наоколо да наблюдава какво правят, за да  извършат последния си акт на предателство срещу Америка, като приемат списъка на електорите за Байдън, за да инсталират марионетката на ККП [Китайската комунистическа партия] Джо Байдън за президент.

Обърнете внимание, че точно така са фалшифицирали изборите на първо място: Като са премахнали всички наблюдатели на републиканците, блокирали са прозорците и са претендирали, че са „спрели“ преброяването, когато в действителност отново са свикали фалшивото преброяване в полунощ и са продължили да слагат фалшиви бюлетини в машините на Dominion, докато не съберат достатъчно гласове, за да „спечелят“.

Така работят демократите и дълбоката държава: 100% инсцениране, винаги се изпълнява в тъмнината на нощта, винаги се базира на измами, фалшиви истории и съучастническа медия, която с удоволствие лъже американската общественост.

Тази вечер ви крадат държавата. Правят го, докато смятат, че нацията спи. И когато се събудите - точно както на 4 ноември - ще откриете, че сте загубили страната си от група педофилни криминални престъпници, които поставят властта над всичко.

Молете се Бог да се намеси, или с тази нация е свършено в ръцете на мръсни, подли предатели като Майк Пенс и Мич Макконъл.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.hangthecensors.com/487251.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!