Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИНСЦЕНИРАНО? "Викингът", който щурмува сградата на правителството, е заснет преди това на рали на BLM, облечен в същия тоалет

Днешният щурм на сградата на правителството, Капитолия, в САЩ се тръби от левите медии, за да демонизират привържениците на Тръмп като насилствени терористи. Но същите тези медии бяха, които описваха насилието на Antifa / BLM като „предимно мирно“, дори когато тези леви актьори хвърляха коктейли Молотов и използваха ослепителни лазери срещу правоприлагащите органи.

Сега нараства подозрението, че щурмът на сградата на Капитолия може да е иницииран от леви провокатори. Появи се снимка на личността „Викинг“, която ръководи акцията за щурм днес (показана в дясната страна на снимката по-долу). Същият този човек - облечен в същото облекло и почти идентична боя за лице - е бил забелязан също и на протести на BLM по-рано тази година.

Обърнете внимание на идентичните татуировки, косата на лицето и костюма:

Появи се и флаер, който призовава членовете на Антифа да се облекат като поддръжници на MAGA [на Тръмп], за да се представят за тях, подбуждайки ги към насилие:

Единственото насилие, извършено днес, е стрелбата от полицията на Капитолия и убийството на невъоръжена привърженичка на Тръмп, която е простреляна в шията.

С други думи, полицията извършва насилието, а не привържениците на Тръмп.

Всичко поражда въпроса: Дали щурмът на сградата на Капитолия не е акт на платени леви подбудители, които се опитват да представят поддръжниците на Тръмп като насилствени?

Като се има предвид, че левичарите са фалшифицирали всичко останало - медиите, технологичните гиганти, изборите, историята на САЩ и т.н. - никой няма да се изненада, ако те фалшифицират и събитията в сградата на Капитолия.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.hangthecensors.com/487157.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!