Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НОВО: 117 държавни законодатели от оспорваните щати на бойното поле поискаха от вицепрезидента П

енс да забави удостоверяването на избирателните гласове

С риск за живота си Лин Ууд разкри ИСТИНАТА ЗА ПРЕСТЪПНИЯ ЕЛИТ КОЙТО УПРАВЛЯВА СВЕТА. Вашингтон DC е в паника!

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Повече от 100 законодатели на щати от оспорвани ключови държави поискаха от вицепрезидента Майк Пенс да забави удостоверяването на избирателните гласове с 10 дни.

Законодателите в щата изискват повече време за разследване на измамите и нередностите на избирателите, за да се определи дали резултатите от изборите за Джо Байдън трябва да бъдат премахнати.

Член II, клауза 1, раздел 2 от Конституцията дава пленарна власт на щатските законодатели да избират кои избиратели да бъдат изпращани в Конгреса.

Ние възнамеряваме да изпълним нашите клетвени задължения, като правилно разследваме и определим дали изборите трябва да бъдат сертифицирани или десертифицирани от нашите съответни законодателни органи на щата“, пишат депутатите в писмо до Пенс. „Трябва да се осигури допълнително време, за да се срещнат законодателите и да изпълнят своите конституционни задължения.“

Image may contain: 1 person, crowd and outdoor, text that says 'Pictures of Washington DC Today From Twitter Feed!! #MAGA FightForTrump 我員救美'

Facebook

Just The News (Виж тук) съобщи :

Въпреки че Пенс заяви, че подкрепя депутатите, които са загрижени за провеждането на изборите през ноември, той не посочи дали би бил готов да стигне до забавяне на преброяването на гласове от държави като Уисконсин, Мичиган, Джорджия, Аризона и Пенсилвания, или дали Върховният съд би приел подобен мануал за конституционен.

Въпреки това писмата от 11-ия час от законодателите на щата допринасят за нарастващата инерция сред републиканците да оспорват обявената от Джо Байдън победа на изборите.

„Пишем, за да ви помолим да се съобразите с нашето разумно искане да предоставим на нашата нация повече време за правилен преглед на изборите през 2020 г., като отложим откриването на 6 януари и преброяването на електоралните гласове за поне

10 дни, като предоставим на съответните ни органи да се срещнат, разследват , и като гласуване на орган за удостоверяване или премахване на сертификацията на изборите“, се казва в писмо до Пенс, подписано от 88 държавни републикански законодатели. „Това действие може да бъде завършено преди датата на откриването, както се изисква от Конституцията.“

Към това писмо е приложено приложение, изброяващо нередности и незаконности в щатите на бойното поле, където Тръмп оспорва изборните резултати, показващи Байдън победител.

Законодателите пишат, че приложението „предоставя доказателства за координирани и структурирани многодържавни усилия за подкопаване на държавното законодателство, защитаващо изборна цялост“.

Това писмо беше организирано от група 501 (c) (4), наречена Got Freedom, след като държавните законодатели проведоха частен разговор с Тръмп през уикенда, за да информират президента за притесненията им.  Групата заяви, че законодателите са поискали от нея да организират официално писмо, което мнозина да подпишат.

Адвокатът на кампанията на Тръмп Джена Елис в понеделник вечерта предположи, че вицепрезидентът Майк Пенс може да отложи удостоверяването на резултатите от изборите за Джо Байдън в сряда, когато Конгресът заседава и вместо това да изпрати искания до законодателните органи на щата.

В интервю за  Just The News Джена Елис заяви, че Пенс просто ще отложи въпроса на законодателните органи на щата в оспорваните щати с дуелиращи избиратели, за да изясни кой списък от избиратели ще одобри държавата.

Това, което Майк Пенс би могъл да направи и какво би трябвало да направи, всъщност е да насочи въпрос обратно към законодателните органи на щата, когато има две конкуриращи се делегати от тези шест държави, той може да зададе този въпрос на щатите и да каже, е, държавни законодатели, знаете ли, имам клетва да спазвам Конституцията, както е записано в член II, раздел 1.2, който казва, че държавните законодатели ръководят начина, по който се избират изборните делегати. Така че вие ​​ми кажете коя от тези две плоскости е избрана по начина, определен от вашето общо събрание на държавата “, каза Джена Елис по време на гостуването си в  Just News  с Дейвид Броуди.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: НОВО: 117 държавни законодатели от оспорваните щати на бойното поле поискаха от вицепрезидента Пенс да забави удостоверяването на избирателните гласове – UFOBG.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!