Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сензационно: Турция ще лекува COVID-19 за 30 секунди

Сензационно: Турция ще лекува COVID-19 за 30 секунди

Турция очевидно е на прага на революция в медицината. Или поне така твърдят медиите в югоизточната ни съседка. Ново разработено лекарство e способно да неутрализира COVID-19 за 30 секунди. Това обяви сензационно в ефира на новинарския канал CNN Türk собственикът на известната турска социологическа компания "Сонар" Хакан Байракчъ.

Той твърди, че лично е бил свидетел на ефекта от метода. Пред очите му били излекувани 8 леко засегнати пациенти още преди няколко месеца, пише "Марица". 

Лекарството било ефективно и при интубирани, като то се впръсквало в гърлото им и за денонощие те се възстановявали.  

Според информацията Хакан Байракчъ е разговарял лично с министъра на здравеопазването Фахретин Коджа и с негови заместници и те го уверили, че от министерството ще проучат въпроса.

Изобретателят на "вълшебния цяр" бил чужденец и допреди няколко месеца бил в Турция,

но след като се срещнал с няколко фармацевтични компании решил да замине за родината си - една близкоизточна държава. Водещият специалист д-р Мехмет Джейхан, ръководител на детско инфекциозно отселение към Медицински факултет на

Университета Хаджеттепе, който също присъствал на въпросното предаване, останал скептичен за достоверността на изнесените данни. 

Байракчъ заяви в ефир, че човекът, който е изобретил лекарството, е излекувал след това още 340 пациенти в своята страна.

Очаква се мистериозният учен да пристигне в Турция след седмица и да започнат изследвания на държавно ниво на неговото изобретение. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Сензационно: Турция ще лекува COVID-19 за 30 секунди - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!