Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов лети с хеликоптер над магистрала "Хемус": Прекрасна МУ е държавата, но трудна за ЕВТИНО строителство... МНОГО ЧЕКМЕДЖЕТА...


С риск за живота Лин Ууд разкри ИСТИНАТА ЗА ПРЕСТЪПНИЯ ЕЛИТ КОЙТО УПРАВЛЯВА СВЕТА.

Премиерът Бойко Борисов провери строителството на автомагистрала "Хемус" от хеликоптер. "2.2 милиарда лева сме дали за строителството на "Хемус" през четирите години на мандата на правителството. Управляваме държавата така, че имаме най-ниския дефицит в Европейския съюз и заедно с Естония имаме най-малък външен дълг", посочи Борисов във видео, излъчено в профила му във Фейсбук.

"Прекрасна ни е държавата, но е трудна за строителство", каза още премиерът. Българите трябва да знаят, че родните строители работят на световна класа, изтъкна той.

Пътят между Ловеч и Плевен ще бъде пуснат в експлоатация тази година, съобщи министър-председателят. Той допълни, че след това трябва да се "подмине" и Търговище. По този начин цяла Северна България щяла да се възроди.

"На 30 места има археология в 90 километра трасе по автомагистрала "Хемус“. Вижда се колко техника работи и как се минава през скалите. Трябва да благодарим на археолозите, които много съвестно, точно и професионално работят и помагат на строителството“, каза Борисов.

"Много е кално в момента и е трудно. Почвата е много глинеста, задържа водата и машините не могат да влязат, но все пак сме януари и нека да има вода. Където са успели да сложат чакъла, работят. Напълнили са се изкопите, когато замръзне, ще е по-добре. Живот и здраве, след 3-4 месеца ще видим разликата каква ще бъде“, допълни премиерът.

По думите му са изградени и канали за отводняване.

"От мост върху мост се минава. Има стотици колони и греди. Вижда се какви кранове се докарват в планината и какви усилия са това. Вижда се как от едната страна копаем скалите и веднага излизаме на мостове от другата страна. Трябват още година-две, за да ги довършим строежите“, каза още министър-председателят.

Премиерът изтъкна, че строителството се случва в условията на пандемия, докато много държави са в пълен локдаун. "Хората не могат да излизат от вкъщи, а ние на следващите поколения, на бизнеса, на туризма, ще оставим огромни обеми работа, които са свършени от февруари насам", похвали се той. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Борисов лети с хеликоптер над магистрала "Хемус": Прекрасна ни е държавата, но е трудна за строителство | Банкеръ (banker.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!