Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Много изгубиха контрол, а други се продадоха тайно срещу сериозни бъдещи вземания, искам да попитам! Знаете ли кой е Борисов+?

Понеже много хора изгубиха контрол, а други се продадоха тайно срещу сериозни бъдещи вземания, искам да попитам!

Знаете ли кои са К. Добрев, Р. Овчаров, Г.Гергов и К.Нинова?

Това е върховното ръководство на БСП и това са лицата, които ще управляват реално България, ако лицемерната ни столетница допълзи и се докопа отново до властта и ключовите позиции в нея. Има само едно ново попълнение и това е дъщерята на един от горните. Видимо партийната любов се предава освен по полов, но и по наследствен път.

Знаете ли кои е А.Доган+, Х.Бисеров и Й.Цонев?

Това е истинското лице на акционерното дружество ДПС, което има достатъчно на брой партийни аватари чрез които участва и влияе върху всяко възможно правителство. Отиграна схема за външно влияние и добре смазана машина за тотална олигархична власт и скрито управление на парични потоци.

Знаете ли кой е Борисов+?

Със сигурност не знаете, защото еволюцията, мимикриите и комулираното влияние изразяващо се чрез скрита мека сила е универсален и практичен инструмент на иновативна политическа технология, която се познава от тесен кръг лица. Мощно оръжие с невидими следи от употреба, но със смъртно усещане от присъствието му. Целите му са далечни във времето и пространството, но много добре подбрани.
-----------------------------------------------------------------------
Това са лица от видимия спектър на светлината, но зад тези лица стоят милиони гладни

зомбирани човешки същества, които искат да си натъпчат търбусите с всичко възможно и единствения им гарант за това е партията - фикция, която е естествен обществен извор на надежда и сигурност. Единствената тяхна гаранция за лично благополучие е интегрирането по установен престъпен политически ред.

И точно тук се появявам аз, като се опитвам да разчупя леда, за да имаме всички достъп до кристалната вода под него. Чиста вода, за чисти души, които искат да живеят достойно, честно и почтено. Без да имат нужда да счупят сами собствената си личност в името на някой и друг откраднат милион от гладните. И някак нормално ми се вижда вече да бъда мразен, подпечатван, заклеймяван и силно обичан, само защото искам да изляза, да се отърся от този наш проклет балкански ад и да заживея като нормален човек. В правова държава!

Може да съм всякакъв, но живея здравословно и достойно. И всичките ми врагове ще погинат, независимо от статута им.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!