Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Издателството на „Мултигруп” ще доставя машините за гласуване (ето как се печелят избори по Байдъновски)

ИГРАТА СВЪРШИ: Измамата вече е разкрита. Машини за гласуване на Dominion НА ЖИВО ХАКНАТИ. Целите избори бяха измама

Шефът на „Сиела“ получи награда от патерицата на Баце Деница Сачева

(ето как се печелят избори)

Мошениците във властта отново не ни изненадаха – издателството на „Мултигруп” бе определено да достави машините за гласуване, така, щото измамите да са под контрол и вотът да е в полза на шайката ГЕРБ, научи Narod.bg.

Коя е издателска къща „Сиела”?

Още с основаването си тя стана известна като издателството на „Мултигруп”. Зад дейността й прозират порочните връзки на собственика й проф. Иван Тодоров с партията на европоидноподобната Меглена Кунева – Пръмова.

Очевидно, и с хунтата ГЕРБ, след като на 20 ноември получи наградата за цялостен принос в развитието на бизнеса в България „Мистър Икономика“ от вицепремиера и министър на труда и социалната политика Деница Сачева, най-доверената патерица на Баце в правителството.

ЦИК обаче определи именно нея за доставчика за машините на гласуване за вота догодина. Кандидатите бяха общо осем, двама от тях бяха отстранени, шест пък бяха поканени да дадат ценови оферти. Това обаче направиха само две от компаниите, а именно „Сиела Норма“ и Лекс.бг, като и двете бяха посочили тавана – 36 млн. лева без ДДС, което се равнява на малко над 42, 200 млн.лева.

Шефът на комисията по подбор на участниците Паскал Бояджийски поясни, че преговорите с първата продължили около 3 часа и половина, а с втората – около 2 часа. Причината е, че и двете компании ще предоставят машини от

един и същи доставчик. По време на преговорите от ЦИК искали да изяснят някои въпроси относно техническата спецификация на устройствата и сроковете за доставки. В резултат на тези преговори „Сиела Норма“ склонила да свали цената с 1000 лева без ДДС, докато Лекс.бг не намерила основание за това.

Тъй като един от критериите в поръчката е по-ниската цена, за победител в търга бе обявена именно „Сиела Норма“.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Издателството на „Мултигруп” ще доставя машините за гласуване (ето как се печелят избори) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!