Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кметът Фандъкова да каже къде са шестте милиона за новогодишна украса на София и в чиe чекмедже потънаха!?

Кметът Фандъкова да каже къде са шестте милиона за новогодишна украса на София и в чий джоб потънаха!?

От редакцията на АЛАРМА питат кмета на София Йорданка Фандъкова къде са шестте милиона, които Столична община е отпуснала за новогодишна украса на столицата?! София по празниците е потънала в тъмнина и мизерия.

По – грозна и мръсна никога не е била. В чий джоб потънаха шестте милиона за новогодишна украса!? Парите на данъкоплатците отново се раздават на „наши хора“, докато София тъне в мрак. Парите изчезват,

Нова година минава и надеждата е, че никой няма да сети за украсата след месец! Та, Фандъкова да влезе във функцията си на кмет и да се изчисти София, защото е разнебитена с извадени плочки и колчета, но и в кучешки фашкии. София не е била по – грозна от 90-те години, когато нямаше ток по улиците. Надяваме се, че Фандъкова не е изоставила кметските си задължения. Ние няма да забравим за шестте милиона и ще питаме всеки месец, докато не получим отговор. В противен случай корупцията и кражбите ще останат като задължително условие на тези, които са на власт!

Източник/ци: Кметът Фандъкова да каже къде са шестте милиона за новогодишна украса на София и в чий джоб потънаха!? (alarmanews.com)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!