Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вие ли бе, хиени алчни, ще презирате и крадете народа си?

Живеем във време, когато думите са по-важни от делата. Когато предателството към Родината се счита за бизнес, а политическите проститутки – за държавници! Когато известността на журналистите се измерва в часовете на колене пред властта.

Тъмни времена, на зло, на разврат, на Содом и Гомор, прикрити под розовите балони на демокрацията и толерантността! Времена на войни по света, предизвикани от алчността за печалба и неистовата амбиция за власт.

Времена на омраза, лицемерие и безнравственост.
Неизвестни писатели търсят популярност, като мърсят с думи народа си. Известни спортисти стават популисти, забравили на чии трапези са били. Известни и неизвестни журналисти с изплезен език обслужват не обществото, а тези, които им поръчват лъжите.

Невинните са на стълба на позора, а престъпниците – на трона!

Българите от „народ”, ги нарекога „стадо”. И „материал”…и „съществителни”. Хора, които са позор за историята и народа си. Има народ, повярвайте всички вие, които ни презирате, опиянени от собствената си власт и положение. И помним. Вървете на Оборище и потърсете името на предателя на паметната плоча…и вашите имена ще бъдат изличени и заплюти от всеки бъдещ българин.

Времена, в които забравихме Бог, а управляващите говорят за него като за „Началника”, без това да ги спре да си връзват червени конци и да се кланят на Мамона!

Семейства се избиват, стресирани и подлудени от липсата на бъдеще и от все по-черните и тъмни дни, които имаме. Загиват хора в джунглата, в която се превърна държавата!

Днес думите чест, достойнство, уважение, морал, истина, нямат никаква стойност. Те са заменени с далавера, усвояване, омраза, подмазвачество, арогантност и високомерие. Честта и достойнството станаха думи със смешно значение, произнасяни от смешни хора без пари и власт!

Днес властта не е на Бог, а е на Мамон – богът на парите. Изискващ постоянно човешки

жертвоприношения. А продалите душите си на него, с лекота хвърлят народа си в пастта му.

Всяко време си има нрави. Но както и Лот, всеки има правото да избира той на какво да се кланя и какъв да бъде. Макар и в тълпата на хиените, един лъв да предизвиква присмех и хиенско кикотене, той си остава лъв.

Българи са умирали за Бългаия. С чест, с достойноство, и най-вече – с безкрайно уважение към народа си. Които са съдили по делата, а не по думите! Които са давали живота си и са казвали: България над всичко!

Ние не сме стадо, съществителни и материал! А потомци на въстаниците от Априлското въстание, на опълченците от Шипка, на Левски и Ботев, на Стамболов, на полк.Борис Дрангов, на кап. Списаревски…на хиляди българи, които 13 века са пазили честта, достойнството и историята на България.

Вие ли, бе, хиени алчни, ще презирате и крадете народа си?

Много ще се присмеят на този текст, убедени в собствената си безгрешност и възможности. Но историята е показала как завършват предателите и безчестните.

Няма да е все така.
Държавата няма да са винаги те! Това е само част от времето, част от историята. Да изберем България, да изберем честта и достойнството, да изберем морала и истината. Защото не само Бог гледа! Ще ни гледат и потомците ни и ще питат ние какво направихме за България!

Бог с нас!

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: ВИЕ ЛИ БЕ, ХИЕНИ АЛЧНИ, ЩЕ ПРЕЗИРАТЕ И КРАДЕТЕ НАРОДА СИ? – Свободно слово (svobodnoslovo.eu)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!