Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доц. Мангъров: С премиера си говорим в прав текст, няма да се ваксинирам

Image may contain: one or more people

Facebook

„Не съм се ваксинирал и няма да го направя по две причини – едната е, че имам антитела, защото изкарах вируса безсимптомно. Аз съм сред тези 80% от хората, които са изкарали този вирус и човек като мен, чиято имунна система се е сблъскала с антигенната цялост на този вирус, няма нужда да се ваксинира“, обясни Доц. Атанас Мангъров – директор на COVID клиниката към Инфекциозна болница, в предаването „Тази сутрин“ по btv.

Като друга причина да не се ваксинира той посочи, че тази ваксина още е недостатъчно изпитана и според него да се въвежда в масова употреба е много рисковано.

„Клиничното проучване на тази ваксина е започнало на 29 април тази година и е вкарана в употреба в края на ноември месец. Това са седем месеца. Ваксината за рака на шийката на матката е създадена от 1981 г. до 2006 г. и за нея още има резерви“, обясни Мангъров.

Той посочи, че е „за“ ваксините и самият той е ваксинирал няколко стотин души, но трябва да има основания, да се прави такова нещо.

„За да се спре епидемията, трябва да се достигне до колективен имунитет. Единият начин, който го играем в момента, човек се заразява, образува си антитела и не се разболява вече. Вторият начин е като се направи ваксина, само че тази ваксина е

нова и има много рискове, които няма как да се установят за три-четири месеца“, заяви доц. Мангъров.

Той отправи съвет към всички хора, които са в рисковата група, да се ваксинират. Пред тях стоят две възможности – да се разболеят с всички произтичащи рискове или да поемат риска за ваксината, каза доц. Мангъров.

Целта на ваксината е да се предпазят хората да се разболеят от това нещо, всеки, който го е страх, да вземе да се ваксинира, отбеляза той. 

С премиера си говорим от време на време, и си говорим в прав текст, каза той във връзка с това, че Борисов го призова да се ваксинира публично.

Image may contain: 1 person, text

Facebook

---

Защо през 2015г. Националният здравен институт при администрацията на Обама, е изпратил над 3,7 милиона долара безвъзмездни средства в лабораторията Ухан в Китай? Освен това, тази значителна сума пари бе одобрена от д-р Антъни Фаучи За тези, които не знаят кой е д-р Фаучи / Fauci, той е директор на Националния институт по алергия и инфекциозни болести от 1984г. и до днес. Но неговата политическа позиция и научна реторика винаги са били под въпрос, тъй като многократно са били излагани публично в опозиция срещу посоката на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп. Има ли връзка между тези дарени пари и настоящата глобална криза, с която се сблъскваме в рамките на пандемията Covid-19? Защо администрацията на Обама финансира лабораторията на Ухан? Защо д-р Антъни Фаучи под часовника на Обама одобрява милиони, които да бъдат изпратени в лабораторията Ухан в Китай 2015г.? Истината ще ни освободи. Има доклад на Рокфелер от 2010г., публикуван от Фондация Рокфелер, озаглавен "Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие". И в този доклад има раздел, наречен LOCK STEP на стр.18. Lock Step ясно следи стъпка по стъпка програмата на Дълбоката държава, включваща дирижирания план за пускане на Ковид-19 в света. Има няколко видеоклипа, които представят действителния документ на Рокфелер (ще го пусна в коментар) и помагат да се детайлизират какви инкриминиращи доказателства свързват Ковид-19 с Дълбоката държава и д-р Фаучи и останалата част от К.а.б.а.л.

На президента Тръмп и довереният му екип от Алианса е бил известен този план за пандемията на Дълб. държава и

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Доц. Мангъров: С премиера си говорим в прав текст, няма да се ваксинирам (epicenter.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!