Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фирмата за колбаси, доставила ваксината – част от холдинга на олигарх на Бойко Борисов (какво премълчаха медиите)

Бус за кренвирши достави ваксините и във Варна

Фирмата, с чийто бусове са кренвирши бяха доставени първите пратки с ваксината срещу коронавирус, се оказа част от холдинга на олигарх, особено приближен до Бойко Борисов, алармира пред Narod.bg бизнесмен, наясно с интригата.

Само преди ден телевизии и сайтове се надпреварваха да ни съобщават с какви хладилни бусове и при колко градуса е съхранявана ваксината по време на транспортирането.

Удобно, някак, обаче забравиха да обяснят, че в „Белла България” – компанията, която произвежда хранителни продукти от марките „Леки”, „Bellа”, „Tommi”, „Орехите”, „Перелик”, „Сачи”, „Народен” т.н., дял има и мултимилионерът от обкръжението на Баце.

Спомена се единствено, че от фирмата предоставили безвъзмездно специализиран хладилен транспорт за пренасянето на ваксините срещу COVID-19. Това е станало в отговор на искане от „БУЛ БИО – НЦЗПБ“.

Това се казва в изявление до медиите от компанията, в отговор на реакциите, че ваксините се транспортират с бусове за колбаси.

Социалните мрежи се наводниха с иронични коментари и колажи, след като се видя, че получените днес сутрин дози се разпределят из градовете в страната с микробус с реклама на кренвирши.

„Автопаркът на компанията отговаря на най-съвременните европейски изисквания за подобен тип превозни средства. Те са оборудвани с най-модерната хладилна техника, поддържаща специални температурни режими, датчици, термограф и др.

Високото качество на хладилните транспортни услуги на компанията е гарант

за пълното спазване на условията за бързо и качествено транспортиране на ваксината до пунктовете в цялата страна“, уверяват още от компанията.

„Вярваме, че в условията на безпрецедентната криза, в която се намираме в момента, всеки е длъжен да даде своя принос за преодоляването ѝ, независимо от спецификата на дейността си, обясняват от „Белла България“.

„Важно е хладилната верига да бъде спазена и да има доказателство за това – термографът. Ситуацията е сложна. Хуморът е неуместен“, завършват позицията си от „Белла България“.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Фирмата за колбаси, доставила ваксината – част от холдинга на олигарх на Бойко Борисов (какво премълчаха медиите) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!